Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια

ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας: Οκτώβριος Φιλαναγνωσίας, τα Σάββατα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη – Κέντρο Μουσικής Μακροχωρίου

Ξεκινούν από τον Οκτώβριο οι σαββατιάτικες δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης-Κέντρο Μουσικής Μακροχωρίου, «Να μην ξεχάσω τα Σάββατα στη Βιβλιοθήκη», με την βοήθεια των εθελοντών του προγράμματος.

Ο Οκτώβριος 2024 είναι αφιερωμένος στην φιλαναγνωσία για μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών και το πρόγραμμα των δράσεων περιλαμβάνει:

ΣΑΒΒΑΤΟ 5-10-2024 ώρα 10π.μ.

 «Με λέξεις … ή και χωρίς λέξεις…», με υπεύθυνη δράσης την εκπαιδευτικό Ανδρομάχη Τσιάμη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12-10-2024 ώρα 10π.μ.

Διαδραστική εκδήλωση, με ανάγνωση του βιβλίου «Η Μαρίνα», από την συγγραφέα του, εκπαιδευτικό, Χάιδω Μπατσαρά-Τζήκα, με την συμμετοχή των παιδιών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19-10-2024 ώρα 10π.μ.

Μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών, μαζί με την εκπαιδευτικό και συγγραφέα Δέσποινα Καραμουσλή, θα γνωρίσουν την ιστορία του βιβλίου της, «Κυνηγώντας το όνειρό μου».

ΣΑΒΒΑΤΟ 26-10-2024 ώρα 10π.μ.

«Ο κόσμος των βιβλίων είναι μαγικός», με υπεύθυνη δράσης  Σέβη Γεωργιάδου, κοινωνική λειτουργός, ΜΟΘΕ ΟΚΑΝΑ Βέροιας.

Στο πλαίσιο των δράσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μακροχωρίου, τα σχολεία της περιοχής, έχουν τη δυνατότητα  να  προγραμματίσουν επισκέψεις  στον χώρο της και να μπουν στον κόσμο των βιβλίων και της ανάγνωσης.

Παράλληλα υπενθυμίζεται και η λειτουργία της βιβλιοθήκης, ως Κέντρο Μουσικής  με την δυνατότητα παράδοσης μαθημάτων κιθάρας αλλά και οργάνων Φιλαρμονικής, σε μαθητές του Δημοτικού Ωδείου της ΚΕΠΑ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας