Βέροια Κοινωνική ζωή

Ευχαριστήρια επιστολή

Στις 11-09-2024 γεννήθηκε στη Βέροια, στην Κλινική Αντωνιάδη «Ο Ευαγγελισμός», ο γιος μας. Ο ερχομός του μας γέμισε πρωτόγνωρα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη στον γιατρό μας, τον εξαίρετο μαιευτήρα – γυναικολόγο και άνθρωπο, Δρ. Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο, ο οποίος με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήθους και καθήκοντος, αμεσότητα και αφοσίωση, στάθηκε, από τις πρώτες στιγμές της εγκυμοσύνης έως τον τοκετό, δίπλα μας.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στις μαίες, οι οποίες – όλες ανεξαιρέτως– μερίμνησαν να μας παράσχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατά τη διαμονή μας στην κλινική, με το χαμόγελό τους, την ειλικρινή προθυμία, την φροντίδα και την ευγένειά τους.

Πολλές ευχαριστίες οφείλουμε και σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, που από την εισαγωγή έως και το εξιτήριο ήταν κοντά μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον Δρ. Νικόλαο Αντωνιάδη, για την εγκάρδια φροντίδα του, το προσωπικό του ενδιαφέρον και την άριστη οργάνωση της κλινικής του.

Οι γονείς

Βαγγέλης Τσιμούρας – Ανδρομάχη Μουρατίδου

……………………………..

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας