Εκδηλώσεις Πολιτική

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση αφιερωμένη στην ιστορία των 50χρονών του Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή / Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση με τίτλο «Χτίζοντας το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στη Θεσσαλονίκη, ανοίγουμε παράθυρο στο μέλλον», αφιερωμένη στην προετοιμασία  των «κόκκινων πολιτειών» του Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή όλες αυτές τις δεκατίες στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί  η Ο.Π. Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, την Κυριακή 08.09 στις 21:00 στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου. 

Η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη, η οργανωμένη δράση και η εθελοντική συνεισφορά αποτελούν μερικά από τα διαχρονικά «υλικά» που χτίζουν τα Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» κάνοντας να αντέχουν στον χρόνο, να αναβαθμίζονται διαρκώς. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και θα παρευρίσκονται μέλη και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ που συνέβαλαν στο στήσιμο και την προετοιμασία του Φεστιβάλ. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο  του 50ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή με σύνθημα «Γράφουμε ιστορία, αλλάζουμε τον κόσμο… Το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός!» που κορυφώνεται στην Κεντρική Μακεδονία με τις τριήμερες εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη στις 12 – 13 – 14 Σεπτεμβρίου στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου στην Πολίχνη.

banner-article

Ροη ειδήσεων