Ελλάδα

Τραγωδία στην Κρήτη: Υπέκυψε και τρίτος νέος από το τροχαίο / μάχη για τη ζωή της δίνει μια κοπέλα

Τρεις νέοι άνθρωποι, ηλικίας από 18 έως 23 ετών, έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί του Σαββάτου στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά.

Την ίδια ώρα δίνει μάχη για τη ζωή της η τέταρτη επιβάτιδα του αυτοκινήτου, η οποία νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι 4 νέοι (3 άνδρες και 1 κοπέλα), συγκρούστηκε με τουριστικό βαν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο ένας νεαρός από τους 4 να βρεθεί νεκρός εκτός του αυτοκινήτου και οι άλλοι τρεις να εγκλωβιστούν.

Πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό τον δεύτερο νεαρό και σοβαρά τραυματισμένους τον τρίτο νεαρό και την κοπέλα.

Οι δύο τελευταίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων.

Δυστυχώς και το τρίτο αγόρι της παρέας κατέληξε, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Πώς έγινε η σύγκρουση

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι η σύγκρουση έγινε όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το ΙΧ ξέφυγε από την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Πρόκειται για το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ σε λιγότερο από 24 ώρες. Το απόγευμα της Παρασκευής μια 58χρονη έχασε τη ζωή της, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε 55χρονη φίλη της συγκρούστηκε με φορτηγό, στην περιοχή των Σισών.

 topontiki.gr

banner-article

Ροη ειδήσεων