Ελλάδα

Αμφιλοχία: «Με λένε Αρετή, βοήθεια κινδυνεύω» – Ο πρώην σύζυγος την δολοφόνησε, ενώ αυτή ζητούσε βοήθεια από την αστυνομία

Σε live σύνδεση με την αστυνομία φαίνεται πως έγινε το φονικό στην Αμφιλοχία, με θύμα την 36χρονη γυναίκα.

Οπως προέκυψε από τις έρευνες, η γυναίκα την ώρα που έφτανε στο σπίτι στο οποίο ο πρώην σύντροφός της, της έλεγε να πάει εκεί, αλλιώς θα σκότωνε την κόρη τους, μιλούσε στην άλλη γραμμή με αστυνομικό, στον οποίο εξηγούσε τι συμβαίνει.

Η γυναίκα είχε καταγγείλει πριν λίγες ημέρες τον πρώην σύντροφό της για ξυλοδαρμό, ενώ πρόσφατα της είχε κόψει τα φρένα στο όχημά της, δείγμα του πόσο επικίνδυνος είχε γίνει.

Οσο μιλούσε με τον αστυνομικό, ο δολοφόνος της, πηδούσε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και αφού έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της, άρχισε να την πυροβολεί, μέχρι που την σκότωσε, πριν βάλει στη συνέχεια και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Οι αστυνομικοί από την Αμφιλοχία, αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση, στιγμές πριν δολοφονηθεί, κλείδωσαν το τμήμα και πήγαν στο σημείο για να προλάβουν το κακό, φτάνοντας σε 2 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν από την ΕΛΑΣ. Το κακό όμως είχε γίνει…

Αμφιλοχία: «Βοήθεια, κινδυνεύω»

Αυτή η χρονοτριβή στην τηλεφωνική γραμμή, συν το ότι δύο ημέρες πριν δεν είχαν καταφέρει να τον συλλάβουν, αφού αγνοούνταν, αποδείχθηκαν αρκετά για να βρει ο δολοφόνος το περιθώριο να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών τους.

Στις 4 τα ξημερώματα ο δράστης έφτασε στο σπίτι της και μπήκε μέσα, ενώ εκεί βρισκόταν μόνο η κόρη του. Από τις φωνές, ο κουμπάρος του, που μένει δίπλα, προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αλλά αυτός παίρνει τηλέφωνο την 36χρονη Αρετή και της λέει να πάει εκεί αλλιώς «θα σκοτώσω την κόρη μας».

Ο κουμπάρος τους, επικοινώνησε μαζί της και της είπε να μην πάει στο σπίτι και ότι δεν θα πείραζε το παιδί. Αυτή όμως είχε αμφιβολίες και πήγε εκεί, τηλεφωνώντας ταυτόχρονα στην αστυνομία. Στις 04:35 φτάνει εκεί και μιλά με τον αστυνομικό λέγοντάς του: «Βοήθεια, με λένε Αρετή, κινδυνεύω».

Δεν έδωσε ωστόσο άλλα στοιχεία και την ώρα που την έχει στη γραμμή, ακούγονται οι πυροβολισμοί. Ο αστυνομικός από την άλλη γραμμή, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στέλνει επί τόπου το περιπολικό, ενώ βρίσκει το τηλέφωνο της γυναίκας όπου την πήρε άλλες πέντε φορές σε τρία λεπτά και δεν πήρε απάντηση. Δύο λεπτά μετά, το περιπολικό ήταν εκεί και στις 04:42 δηλώθηκε ο θάνατός της…

banner-article

Ροη ειδήσεων