Πολιτική Πολιτισμός

Το πρόγραμμα της 33ης Αντιιμπεριαλιστικής Κατασκήνωσης της ΚΝΕ, 3-7 Ιουλίου, στο Ποσείδι Χαλκιδικής

Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας πραγματοποιεί, από τις 3 έως τις 7 Ιουλίου, στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, την 33η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωσή της, με σύνθημα «25 χρόνια από τον βρώμικο πόλεμο των ΝΑΤΟ-ΕΕ στη Γιουγκοσλαβία. Όχι στους πολέμους των ιμπεριαλιστών, η ελπίδα βρίσκεται στην πάλη των λαών!».

            Στον χώρο της κατασκήνωσης θα πραγματοποιηθούν βιβλιοπαρουσιάσεις, συζητήσεις, αθλητικές δραστηριότητες και συναυλίες, ενώ θα διοργανωθούν και επισκέψεις σε ιστορικούς τόπους.

            Ανάμεσα στις εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και οι εξής:

  • Την Πέμπτη 4 Ιουλίου, στις 30 εκδήλωση – συζήτηση: “Με ισχυρό ΚΚΕ πιάνουμε το κόκκινο νήμα των αγώνων, της οργάνωσης της ταξικής αλληλεγγύης”, με ομιλητή τον Θανάση Χρηστίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και εκδήλωση – συζήτηση: “80 χρόνια από τη δολοφονία της Ηλέκτρας Αποστόλου. Το παράδειγμά της φάρος για τις νέες αγωνίστριες”.
  • Την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στις 30 εκδήλωση-συζήτηση: «25 χρόνια από τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία. Καμία εμπλοκή στα σύγχρονα σφαγεία των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ». Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ. Θα παρέμβουν οι:

– Λιάνα Κανέλη, βουλευτής του ΚΚΕ και δημοσιογράφος

– Νίκος Γαρδίκης, στέλεχος του ΚΚΕ, ναύτης στο Α/Τ “Θεμιστοκλής” στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας

  • Το Σάββατο 6 Ιουλίου, στις 19.30 συζήτηση – βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Από το παράνομο τυπογραφείο της Πανσπουδαστικής στην ασφάλεια Μεσογείων – Αναμνήσεις από τον αντιδικτατορικό αγώνα της Αγγελικής Σωτήρη». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα της Κατασκήνωσης θα κορυφωθεί την Κυριακή 7 Ιουλίου, στις 11:00 πμ, με την πολιτική συγκέντρωση στο Γ’ Σώμα Στρατού – ΝΑΤΟϊκό Στρατηγείο, στη Θεσσαλονίκη, στην οποία θα απευθύνει χαιρετισμό ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Θοδωρής Κωτσαντής.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων