Αθλητικά Εκδηλώσεις Ελλάδα

Αθλητικό camp της ΚΝΕ στην Θεσσαλονίκη / Τετάρτη  26 Ιουνίου

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 50ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- ΟΔΗΓΗΤΗ πραγματοποιείται φέτος το Αθλητικό Camp της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη,στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης «Στρεμπενιώτη» , την Τετάρτη  26 Ιουνίου στις 19:00.

Το Αθλητικό Camp της ΚΝΕ πραγματοποιείται ενόψει της Παγκόσμιας Μέρας Κατά των Ναρκωτικών. Με πρωτοβουλία της επιτροπής αθλητισμού της ΚΝΕ Κ. Μακεδονίας της ΚΝΕ και σε συνεργασία με αθλητικά σωματεία και φορείς της περιοχής, οι επισκέπτες του Αθλητικού Camp της ΚΝΕ, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν αλλά και να συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιδείξεων που θα μας παρουσιάσουν αθλητικοί σύλλογοι τα αγωνίσματά τους.

Στο πρόγραμμα των επιδείξεων έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής οι εξής σύλλογοι:

Αθλητικός-Πολιτιστικός σύλλογος Ιωάννης Παπάφης: Τμήμα Πυγμαχίας- Papafis Boxing Club, Ένωση Τζούντο- Judo Tokei Maru , Α.Σ. Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη- Τae- Kwo- Do.

Οι συμμετοχές στο προγραμμα επιδείξεων παραμένουν ανοιχτές.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6978453265

Επιπλέον, στις 19:15 στον χώρο του δημοτικού σταδίου θα πραγματοποιηθεί ο Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. Ο Αγώνας Δρόμου θα αποτελεί εφαλτήριο της προσπάθειας, που κάνει διαχρονικά η ΚΝΕ και το ΚΚΕ, να μπει στο επίκεντρο το μήνυμα της πάλης ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και της συμβολής που μπορεί να έχει ο αθλητισμός σε αυτή την κατεύθυνση, για μια ζωή ελεύθερη από τα ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα ναρκωτικά.

Η φόρμα δήλωσης συμμετοχής στον αγώνα δρόμου βρίσκεται στο ακόλουθο λινκ:

https://forms.gle/BXsMKhe4d9z8GXrb6

Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες για τον αγώνα.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5Κ ΑΝΔΡΩΝ

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5Κ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ .

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΕΩΝ: 19:15

Σημείο εκκίνησης: Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης «Στρεμπενιώτη»

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι στο χώρο τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα για να παραλάβουν τον αριθμό τους και για την προγραμματισμένη έναρξη των αγώνων. Θα πραγματοποιηθεί χειροκίνητη χρονομέτρηση και οι τρεις πρώτοι σε κάθε κατηγορία θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο. Ενώ στο τέλος του αγώνα θα υπάρχουν τα καθιερωμένα σνακ και νερό για τους δρομείς. Οι συμμετέχοντες τρέχουν με δική τους ευθύνη ενώ στο χώρο θα παρευρίσκεται γιατρός.

banner-article

Ροη ειδήσεων