Εργασιακά Νάουσα

Εργατικό Κέντρο Ημαθίας: Μ’ αποφασιστική παρέμβασή μας αποτράπηκε απόλυση οικοδόμου

Εργατικό Κέντρο Ημαθίας “Γεώργιος Βουτυράς”

Συνδικάτο Οικοδόμων Νάουσας

Με την αποφασιστική παρέμβαση του εργατικού κέντρου Ημαθίας Γιώργος βουτυράς, του συνδικάτου οικοδόμων Νάουσας , καταστηματαρχών και των συναδέλφων του  αποτράπηκε απόλυση οικοδόμου που εργαζόταν σε έργα οδοποιίας στη πόλη της Νάουσας

Η αλληλεγγύη των καταστηματαρχών , οι οποίοι γνώριζαν τη συνεπή στάση του απολυμένου ως προς την εργασία του στο δρόμο μπροστά από τα καταστήματα τους ήταν παραδειγματική και δείκτης της δύναμης της λαϊκής αλληλεγγύης απέναντι στις επιδιώξεις  της εργοδοσίας.

Το πρωί καθώς έγινε γνωστή η πρόθεση της εταιρείας να απολύσει τον συγκεκριμένο εργαζόμενο καταχρηστικά, καταστηματάρχες και εργαζόμενοι κινητοποιήθηκαν ενημέρωσαν άμεσα το σωματείο και το εργατικό κέντρο και με δυναμική παρέμβαση κατάφεραν να αποτρέψουν τα σχέδια της εργοδοσίας.

Αποδεικνύοντας στην πράξη πως η λύση για τους εργαζόμενους και τον λαό βρίσκεται στον ανυποχώρητο  αγώνα,  και την αλληλεγγύη.

Το συνδικάτο οικοδόμων και με αυτή την αφορμή κάλεσε σε ενίσχυση του σωματείου, στους αγώνες του επόμενου διαστήματος αλλά και στην ισχυροποίηση του σωματείου στις αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν , την  Τετάρτη  26 και την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

banner-article

Ροη ειδήσεων