Ελλάδα

Στη ΓΑΔΑ για ενδοοικογενειακή βία γνωστός ποινικολόγος – Σοβαρά τραύματα φέρει η σύζυγός του με κάταγμα σε μύτη και χέρι

Βαρύ αναμένεται να είναι το κατηγορητήριο για τον γνωστό δικηγόρο ο οποίος παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ και αύριο αναμένεται να απολογηθεί για ενδοοικογενειακή βία.

Η σύζυγός του κατά την μεταφοράς της στο νοσοκομείο, δήλωσε ότι είχε πέσει από τις σκάλες, ωστόσο οι γιατροί ήταν βέβαιοι πως η γυναίκα είχε ξυλοκοπηθεί και κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χτυπήματα που έχει δεχτεί είναι πολύ σοβαρά, καθώς φέρεται να έχει κάταγμα στη μύτη και στο χέρι, καθώς και ένα κόψιμο στη γλώσσα της.

Ο ποινικολόγος αναμένεται να βρεθεί αύριο ενώπιων της ανακρίτριας.

Να τονιστεί πως η Αστυνομία κινήθηκε από την επιμονή των γιατρών πως τα χτυπήματά της δεν προήλθαν από πτώση, κάτι που εν τέλει παραδέχτηκε στη διάρκεια της εξέτασής της και η ίδια.

Κατά του ποινικολόγου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενώ ήδη κινήθηκε ήδη πειθαρχική διαδικασία ελέγχου και από τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας.

Να τονιστεί πως η αστυνομία κατάσχεσε και δύο όπλα που είχε – νόμιμα- στην κατοχή του. Ο Δικηγόρος έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν, το 2017, για ενδοοικογενειακή βία από την πρώην σύζυγό του.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας