Αγροτικά Ελλάδα Νάουσα

Ο Α.Σ. Νάουσας “Μαρίνος Αντύπας” καταγγέλλει την κυβέρνηση της ΝΔ για επιχείρηση τρομοκράτησης της αγωνιζόμενης αγροτιάς

Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας “Μαρίνος Αντύπας” καταγγέλλει την κυβέρνηση της ΝΔ για επιχείρηση τρομοκράτησης της αγωνιζόμενης αγροτιάς.
Ποιο συγκεκριμένα η αστυνομία καλεί τους συναδέλφους μας πρωτοπόρους αγωνιστές του αγροτικού κινήματος Ρίζο Μαρούδα πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, και τον γραμματέα της Ομοσπονδίας και Δήμαρχο Τυρνάβου Στέλιο Τσικριτσή αλλά και άλλους αγροτοκτηνοτρόφους σε όλη τη χώρα να απολογηθούν για τα μπλόκα του 2024.

Η υποκρισία της κυβέρνησης δεν έχει τέλος . Από τη μία να αναγνωρίζει ο ίδιος ο πρωθυπουργός κάτω από την πίεση των αγώνων μας ότι έχουμε δίκαιο, και από την άλλη να ασκεί διώξεις σε αγωνιστές αγρότες.
Εάν η κυβέρνηση θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των αγροτών είναι γελασμένη.
Είναι η εφαρμοζόμενη πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΑΠ της ΕΕ , και αυτή είναι που μας βγάζει στους δρόμους για το αυτονόητο, να μείνουμε στα χωράφια μας να ζήσουμε τις οικογένειές μας από τη δουλειά μας.

Δηλώνουμε, ότι όχι μόνο δεν τρομοκρατούμαστε, δεν φοβόμαστε, αλλά αντίθετα τέτοιες ενέργειες μας κάνουν να πεισμώνουμε και να οργιζόμαστε ακόμη περισσότερο.
Δεν θα μείνουμε θεατές στο ξεκλήρισμά μας θα παλέψουμε για την επιβίωσή μας μέχρι τέλους.
Καλά θα κάνει η κυβέρνηση να δώσει λύσεις στα οξυμένα προβλήματά μας και να αποσύρει εδώ και τώρα τις διώξεις σε βάρος μας.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας