Ελλάδα Κοινωνία

Τέμπη: Βρέθηκε οστό νεκρού πεταμένο στο οικόπεδο με τα μπάζα – Μήνυση από τους συγγενείς

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος, της κατάχρησης εξουσίας κατέθεσαν οι συγγενείς του νεκρού του οποίου οστό, βρέθηκε σε οικόπεδο που μεταφέρθηκαν τα μπάζα της τραγωδίας των Τεμπών.

Η νέα μήνυση κατατέθηκε από τα παιδιά του Γεωργίου Κυριακίδη, σύμφωνα με το thessaliatv.gr.

Το οστό βρέθηκε στην περιοχή Πηγάδια στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχαν μεταφερθεί χώμα και μπάζα από τον τόπο της τραγωδίας.

Όπως έχει προκύψει από την έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνώνβιολογικό υλικό που ταυτίζεται με επιβάτη της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική στα Τέμπη, εντοπίστηκε στο ιδιωτικό οικόπεδο, στη θέση «Πηγάδια».

Στις 6 Ιουνίου συγγενείς θυμάτων είχαν καταθέσει και νέο υπόμνημα για το έγκλημα των Τεμπών στον εφέτη ανακριτή Λάρισας.

Ειδικότερα οι συγγενείς ζητούσαν διευκρινίσεις αναφορικά με τα δείγματα των DNA που είχαν ληφθεί και τον ακριβή αριθμό των θυμάτων, καθώς και επανάληψη της δειγματοληψίας στα συντρίμμια των βαγονιών που βρίσκονται στο Κουλούρι, από ειδικό μεταλλουργό, προκειμένου να εξεταστεί τα υλικά, για να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν στη έκρηξη και την φωτιά.

Στην ίδια έκθεση γίνεται γνωστό ότι εστάλησαν και εξετάστηκαν συνολικά 11 συσκευασίες με βιολογικό υλικό, εκ των οποίων οι τρεις αναμένεται να προωθηθούν σε ειδικό Δικαστικό Ανθρωπολόγο για περαιτέρω εξέταση.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας