Αθλητικά Βέροια

Βέροια: Επτά μετάλλια ο απολογισμός του “Εν Σώματι Υγιεί” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Μπάνμτιντον 2024

2 Αργυρά και 5 Χάλκινα ο απολογισμός του “Εν Σώματι Υγιεί” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρά Μπάντμιντον 2024 στην Αλεξανδρούπολη

Με επτά μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν από την πρωτεύουσα της Θράκης οι αθλητές του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας. Το διήμερο 17 και 18 Μαΐου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΑμεΑ 2024, με διοργανωτές την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ και αρωγούς το Δήμο Αλεξανδρούπολης και τα σωματεία Μ.Γ.Σ. Εθνικός και Κότινος ΑμεΑ. Συνολικά συμμετείχαν 17 αθλητές και αθλήτριες από 9 αθλητικά σωματεία ΑμεΑ της χώρας.

Το σωματείο μας συμμετείχε με τρεις αθλητές που αγωνίστηκαν στο ατομικό των κατηγοριών τους, στο Διπλό Ανδρών και στο Διπλό Μικτό και κατέκτησαν συνολικά επτά μετάλλια (2 αργυρά και 3 χάλκινα). Προπονητής και Αρχηγός Αποστολής ήταν ο κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος και την ομάδα συνόδευσε ο κ. Μπέκας Κωνσταντίνος, ιδιοκτήτης του ΚΔΑΠ μεΑ “Αγκαλιάζουμε” και ιδρυτικό μέλος του “Εν Σώματι Υγιεί” ο οποίος πρόσφερε τη μετακίνηση με το ειδικό όχημα για ΑμεΑ του ΚΔΑΠ. Συγκεκριμένα ο Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης κατέκτησε τα δύο ασημένια.

Δύο χάλκινα κατέκτησε ο Γιώργος Λούκας, ενώ ο πρωτοεμφανιζόμενος Γιάννης Δημητρακόπουλος κατέκτησε τρία χάλκινα. Ο Δημητρακόπουλος πριν την έναρξη των αγώνων, πέρασε από τη διαδικασία του classification όπου κατατάχθηκε στην κατηγορία SL3. Τα πλήρη αποτελέσματα των αγώνων, θα σταλούν στα σωματεία σύντομα.

Οι επιτυχίες των αθλητών μας:

Ασημένια Μετάλλια
  1. Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης, Ατομικό SL3
  2. Καραγιάνης/Χαριτίδου (Ηρόδικος), Διπλό Μικτό XD Max8
Χάλκινα Μετάλλια
  1. Δημητρακόπουλος Ιωάννης, Ατομικό SL3
  2. Λούκας Γιώργος, Ατομικός SU5
  3. Δημητρακόπουλος/Καμπούρη (Ιωνάς), Διπλό Μικτό XD Max8
4-5. Δημητρακόπουλος/Λούκας, Διπλό Ανδρών MD Max8

Συγχαίρουμε τους αθλητές μας και τον προπονητή τους και ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μπέκα και το ΚΔΑΠ μεΑ “Αγκαλιάζουμε” για τη χορηγία μετακίνησης της αποστολής μας.

Για το πλήρες άρθρο και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας:
https://r4rehab.blogspot.com/2022/11/footballforall-weekend-2-4-2022.html

banner-article

Ροη ειδήσεων