Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Τρίτη 2 Απριλίου

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα: «Ὁ ἅγιος Γρηγόριος Παλαμᾶς καί ἡ Ὑπεραγία Θεοτόκος». Η ομιλία θα μεταδοθεί μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στη Β΄ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παλαιού Προδρόμου και θα τελέσει μνημόσυνο.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης, όπου στο τέλος θα ομιλήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους, Γέροντας Ελισσαίος.

Την Κυριακή Β΄ Νηστειών 31 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας για την εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, όπου στο τέλος θα ομιλήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους, Γέροντας Ελισσαίος.

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα τελέσει Εσπερινή Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης για την εορτή της Αγίας Αργυρής. Στην Ιερά Ακολουθία θα τεθεί σε προσκύνηση το Ιερό Λείψανο της εορταζομένης Αγίας.

Την Τρίτη 2 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Στην Ιερά Ακολουθία θα τεθεί σε προσκύνηση το Ιερό Λείψανο του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

banner-article

Ροη ειδήσεων