Αλεξάνδρεια Εκδηλώσεις Πολιτισμός

Κινηματόδρασις: Προβολή ταινίας “Τα πρόβατα δεν χάνουν το τραίνο” / Αλεξάνδρεια, Σάββατο 23 Μαρτίου

Το Σάββατο 23/3 και ώρα 20:00 στην Λέσχη ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ (Σοφ. Βενιζέλου 9) μη χάσετε την προβολή της ξεκαρδιστικής κωμωδίας Τα πρόβατα δεν χάνουν το τραίνο (Ισπανία, 2014, 103’) του Άλβαρο Φερνάντεθ Αρμέρο.

Σενάριο: Άλβαρο Φερνάντεθ Αρμέρο. Φωτογραφία: Νταβίντ Αθκάνο.

Παίζουν: Ραούλ Αρέβαλο, Ίνμα Κουέστα, Αλμπέρτο Σαν Χουάν, Καντέλα Πένια, Χόρχε Μπος, Κίτι Μάνβερ, Ιρένε Εσκολάρ, Πέπο Ολίβα, Μιγκέλ Ρεγιάν, Πιλάρ Κάστρο, Πέτρα Μαρτίνεθ.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Περιοδεύων Ισπανόφωνος Κινηματογράφος» η «ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ» και το I.A.S.F.F σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας και την Πρεσβεία της Ισπανίας προβάλλουν την ταινία “Τα πρόβατα δεν χάνουν το τραίνο”

Η Λουίσα κι ο Αλμπέρτο υποχρεώθηκαν να πάνε να ζήσουν στην επαρχία, αλλά η ειδυλλιακή αγροτική ζωή αρχίζει γρήγορα να δείχνει την λιγότερο ευχάριστη πλευρά της.

Επί πλέον, το ζευγάρι δεν περνά και τις καλύτερες στιγμές του. Η Λουίσα επιμένει να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί, παρ’ όλο που το τίμημα είναι το πιο αδιάφορο σεξ που μπορεί να φανταστεί κανείς.

 Αυτός που δεν έχει σκοπό ούτε καν να πατήσει το πόδι του στα χωράφια είναι ο Χουάν, ο αδελφός του Αλμπέρτο, 45άρης, δημοσιογράφος στα χειρότερά του, ο οποίος βγαίνει με την Νατάλια, μια ενθουσιώδη 25άρα, την οποία ο Χουάν βλέπει ως σανίδα σωτηρίας.

Από την άλλη, η αδελφή της Λουίσα, η Σάρα έχει συνηθίσει να διοχετεύει το άγχος της στους άντρες, με τους οποίους δεν καταφέρνει τελικά να τα βρει, ώσπου εμφανίζεται ο Πάκο, ένας αθλητικογράφος, ο οποίος μάλιστα φαίνεται διατεθειμένος ακόμα και να την παντρευτεί. Ή έτσι νομίζει εκείνη…

Στα ισπανικά με υποτίτλους στα ελληνικά.

Κατάλληλη για άτομα άνω των 12 ετών.

Είσοδος/Οικονομική ενίσχυση 3 ευρώ

Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ
https://www.facebook.com/Kinimatodrasis

 

 

——-

banner-article

Ροη ειδήσεων