Αθλητικά Ελλάδα Κοινωνία

Γιώργος Πομάσκι: Αφιερώνω το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου στις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη

Μίλτος Τεντόγλου, πήρε ξανά την πρώτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου – με καλύτερο άλμα στα 8,22 μέτρα  – και έκανε απίθανες δηλώσεις δείχνοντας πάλι τι αθλητής είναι («Ο αγώνας μου ήταν χάλια – Το καλοκαίρι θα είμαι πιο δυνατός»!).

Επίσης, Μίλτος Τεντόγλου, όπως και προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι πήραν ξεκάθαρη θέση για την αλλαγή που προωθεί η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου (IAAF) και αφορά την «κατάργηση» της βαλβίδας από την οποία πηδούν οι αθλητές (διαβάστε εδώ: Πομάσκι: «Συμφωνεί και ο Καρλ Λιούις» με τον Τεντόγλου! – «Τι άλλο θέλουμε;»).

Παράλληλα, ο σπουδαίος Γιώργος Πομάσκι, δεν θα μπορούσε να ξεχάσει το έγκλημα στα Τέμπη, σε μια στιγμή νίκης, δικής του και του μεγάλου αθλητή που προπονεί.

Σε ανάρτηση του στο instagram αναφέρει:

«Σε ευχαριστώ Μίλτο Τεντόγλου! Ευχαριστώ και τις ομάδες που μας υποστηρίζουν! Η οικογένεια του στίβου χαμογελάει με το χρυσό μετάλλιο! Υπάρχουν όμως οικογένειες που κλαίνε για τα παιδιά τους που τα έχασαν στα Τέμπη. Το αφιερώνω».

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Πομάσκι έγραψε:

«Σε ευχαριστώ Μίλτος Τεντόγλου! Ευχαριστώ και τις ομάδες που μας υποστηρίζουν! Η οικογένεια του στίβου χαμογελάει με το χρυσό μετάλλιο! Υπάρχουν όμως οικογένειες που κλαίνε για τα παιδιά τους που τα έχασαν στα Τέμπη. Το αφιερώνω».

Ο ίδιος ο 26χρονος Πρωταθλητής, πάντως, στις δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος και στάθηκε στην ώρα του τελικού, ο οποίος διεξήχθη πρωί. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο αγώνας μου ήταν χάλια, ούτε στον χειρότερό μου εχθρό να κάνει τελικό το πρωί. Ό,τι χειρότερο. Πολύ δύσκολο, δεν είχα καμία όρεξη.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας