Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Γυναικοκτονία το έγκλημα στη Χαριλάου, φρουρείται στο νοσοκομείο ο 80χρονος σύζυγος

Από τις μαχαιριές του 80χρονου συζύγου της φαίνεται να έπεσε νεκρή η 87χρονη, στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο 80χρονος φερόμενος ως δράστης της γυναικοκτονίας νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο, καθώς μετά το έγκλημα κατανάλωσε χάπια, με συνέπεια να εντοπιστεί σε ημιλιπόθυμη κατάσταση δίπλα στο πτώμα της γυναίκας του.

Το φονικό έγινε το πρωί της Πέμπτης στο διαμέρισμα όπου διέμενε το ηλικιωμένο αντρόγυνο. Ο ανιψιός τους τούς εντόπισε γύρω στις 3.30 το απόγευμα. Έχοντας ανησυχήσει που δεν απαντούσαν στις κλήσεις του, πήγε να τους δει και βρήκε την 87χρονη σε λίμνη αίματος και πεσμένο στο έδαφος τον 80χρονο σύζυγό της.
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό διαπίστωσε τραύματα σε διάφορα σημεία και στην κοιλιακή χώρα. Ο ηλικιωμένος άντρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

Τις έρευνες ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι οι αρχικές πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι η παθούσα είναι 78 και ο σύζυγός της 88 ετών. Με νεότερη ενημέρωση προέκυψαν οι σωστές ηλικίες του ζευγαριού.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας