Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Νάουσα Τοπικά

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου Βεροίας.

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 8:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα: «Η οικογένεια και τα σύγχρονα προβλήματα». Η ομιλία θα μεταδοθεί μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου Βεροίας.

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στις 8:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «Αιγές» στη Βέροια θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα της Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας.

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 2:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «Αιγές» στη Βέροια θα τελέσει Αγιασμό για την έναρξη του «24ου Συνεδρίου Ψυκτικών Ελλάδος» που διοργανώνει η Ομοσπονδία Ψυκτικών Ελλάδος και το Σωματείο Επαγγελματιών Αδειούχων Ψυκτικών και Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Νομού Ημαθίας.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων. Στο τέλος θα τελέσει μνημόσυνο για τους αποβιώσαντες ενορίτες και θα ομιλήσει στην ενοριακή σύναξη των νέων ζευγαριών.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα θα ομιλήσει στην εκδήλωση της Ιεράς μας Μητροπόλεως που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας, αφιερωμένη στην οικογένεια.

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου Βεργίνης.

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου στις 5:30 μ.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του Ιεραποστολικού Συλλόγου «Ιερός Φώτιος» Βεροίας.

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Με την ευκαιρία της εορτής του προστάτου των καρκινοπαθών, Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου, θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο του Ιερού του Λειψάνου. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα (Κυριωτίσσης) Βεροίας για την εορτή του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου.

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα: «Ὁ ἀγώνας προϋπόθεση γιά τή θεία Εὐχαριστία». Η ομιλία θα μεταδοθεί μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 9:00 μ.μ. θα προεξάρχει στην Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της αποδόσεως της Δεσποτικής και Θεομητορικής εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης. Την ίδια ώρα κατόπιν προτροπής του Ποιμενάρχου μας κ. Παντελεήμονος, θα τελεστούν Ιερές Αγρυπνίες στον Ι. Ν. του Οσίου Αντωνίου Βεροίας, στον Ι. Μ. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας και στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας αφιερωμένες στον ιερό θεσμό της οικογενείας.

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο