Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Νάουσα Τοπικά

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Τρίτη 23 Ιανουαρίου

 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. στα προπύλαια του πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού του Οσίου Αντωνίου, Πολιούχου Βεροίας, θα υποδεχτεί την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Δοβρά από την ομώνυμη Ιερά Μονή. Στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό.

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και θα προεξάρχει στην πάνδημη Ιερά Λιτανεία.

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Ριζωμάτων.

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα: «Πῶς λειτουργεῖ τό βάπτισμα στόν ἄνθρωπο;». Η ομιλία θα μεταδοθεί μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στη 1:30 μ.μ. θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας.

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Βέροια (Βενιζέλου 29, 1ος όροφος) θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βεροίας.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ναούσης για την εορτή του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα του Γηροκομείου Βεροίας.

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στις 5:00 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Βεροίας θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Βεροίας.

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας