Βέροια Θεάματα Μουσική Πολιτισμός Ρεπορτάζ Τοπικά

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο αλλά και ο ουρανός της Βέροιας στους ρυθμούς των «ONIRAMA»  

Η καθιερωμένη αντίστροφη μέτρηση από το Δήμαρχο στην Πλατεία Ελιάς άνοιξε την αυλαία των Χριστουγεννιάτικων Γιορτών

Υπό τους ήχους των πυροτεχνημάτων, της Φιλαρμονικής Μπάντας της ΚΕΠΑ και της εντυπωσιακής συναυλίας των ONIRAMA, φωταγωγήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου 2023 το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Βέροιας, στην πλατεία της Ελιάς, παρουσία πλήθους κόσμου και με την καθιερωμένη αντίστροφη μέτρηση από τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη.

Την εκδήλωση, κατά την οποία μικροί και μεγάλοι συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να κεραστούν ζεστό κρασί, προλόγισε η Διευθύντρια της ΚΕΠΑ Κατερίνα Γρηγοριάδου, που έδωσε το λόγο στο Δήμαρχο για την αντίστροφη μέτρηση και τη φωταγώγηση του δέντρου.

Σε έναν σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Βοργιαζίδης σημείωσε ότι η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων που υποδεχόμαστε είναι η ομορφότερη και η πιο χαρούμενη στον κόσμο, ωστόσο οφείλουμε να έχουμε το νου μας στα τραγικά γεγονότα της εμπόλεμης ζώνης της Παλαιστίνης και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ειρήνη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΚΕΠΑ Κωνσταντίνος Ρίζος, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή της Μπάντας της Φιλαρμονικής του φορέα, που, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Βαλάντη Κυριακίδη, παρουσίασε ένα ολιγόλεπτο ρεπερτόριο με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, καθώς και για το Δημοφιλές Συγκρότημα των ONIRAMA, που, όπως είπε, έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 4000 συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο και το εξωτερικό.

Ακολούθησε η εντυπωσιακή σε ήχους, ρυθμούς και φωτισμούς συναυλία του συγκροτήματος, που συνεπήρε σύσσωμο το κοινό κάθε ηλικίας.

Φωτογραφίες: faretra.info

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας