Βέροια Σχόλια Τοπικά

Από το τότε στο τώρα. Από τη σχολική ζωή στη σκηνή

Πόσο τρυφερό είναι να βλέπεις τους μαθητές σου, εκείνους που ήταν μικρά παιδάκια στα χέρια σου, να γίνονται άντρες ή γυναίκες που διαπρέπουν στον επιστημονικό στίβο, τον επαγγελματικό ή τον καλλιτεχνικό…

Χθες, στην εξαιρετική εκδήλωση του “Έρασμου” στο Χώρο Τεχνών, η σοπράνο Ελένη Αναγνώστου έστησε μια  βραδιά Μουσικής & Λόγου, αφιερωμένη στο Σύλλογο Κοινωνικής Παρέμβασης, που στηρίζει την κακοποιημένη γυναίκα, συγκινώντας το κοινό.

Η ίδια έχει δώσει πολλά δείγματα όχι μόνο καλλιτεχνικής ωριμότητας, που προκαλεί το θαυμασμό, αλλά και κοινωνικής ευαισθησίας, προσφέροντας τη δουλειά της και την παρουσία της σε συλλόγους της Βέροιας, που είναι κοντά σε ευάλωτες ομάδες.

Η Ελένη χθες ήταν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς πλάι στον “Έρασμο”, που τον στήριξε.

Στο τέλος, στην απέραντη σκηνή του Θεάτρου, τα συγχαρητήρια και η αγάπη που πήρε ήταν συγκινητικά.

Μικρό κοριτσάκι, ανήσυχο πάντα, όπως και τώρα, έτρεχε στην αυλή του 1ου Γυμνασίου της Βέροιας!

Αλλά και μια άλλη ευχάριστη συνάντηση χθες. Οι μαθητές μου, ο Σπύρος ο Καραγιάννης, η Δέσποινα Γιάγκογλου και ο Βασίλης ο Τσιάρας ήταν εκεί.

Ο Σπύρος και η Δέσποινα, έδειξαν για μια ακόμη φορά το ταλέντο τους στην υποκριτική, μέλη στον Όμιλο Φίλων Θεάτρου και Τεχνών της Βέροιας, πέρα από τα επαγγέλματα, που ασκούν. Και ο Βασίλης, πέρα από το γνωστό και αγαπητό σ’ όλη την πόλη McOsa  του, είναι ο άνθρωπος που εμπνέει την Ελένη, για να κάνει αυτές τις λαμπερές εκδηλώσεις της.

Φωτογραφίες, λοιπόν, επί σκηνής! Χαρούμενες!

Δήμητρα Σμυρνή

…………………

Φωτογραφίες: faretra. info

…………………..

Για τη χθεσινή εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε:

Ολοκληρώθηκε η θεματική εβδομάδα του Έρασμου με μια ιδιαίτερη βραδιά Μουσικής & Λόγου αφιερωμένη στη Γυναίκα

……………………….

 

banner-article

Ροη ειδήσεων