Γενικά

Η Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό ευχαριστεί όσους βοήθησαν να δημιουργηθεί η νέα πρωινή και απογευματινή δομή του συλλόγου

Το όνειρό μας, η πρωϊνή μας δομή, το Κδαπ ΑμεΑ ΜΑμΑ 2 στην Πιερίων 5 (παλιό κτήριο Εθνικής Τράπεζας) ξεκίνησε τη λειτουργία του!

Ήταν ένας δρόμος μακρύς και επίπονος αλλά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.

Τίποτα δε μας χαρίστηκε. Όλα με κόπο γίνονται και οτιδήποτε πράττουμε σαν σύλλογος  γίνεται με κόπο και πείσμα, γιατί  έχουμε  συντροφιά τη μεγαλύτερη κινητήριο δύναμη…τα παιδιά μας!

Δίπλα μας από την αρχή μέχρι το τέλος αλλά και όποτε τους χρειαστούμε, η Εταιρεία  ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΤΙΚΗ. Ο Αντώνης, η Σοφία, η Κάτια ,ο Θάνος , όλα αυτοί οι  υπέροχοι  άνθρωποι  από το γραφείο της κατασκευαστικής ,όπως και όλα τα συνεργεία που με ευαισθησία, υπομονή, επαγγελματισμό και εξαιρετική ικανότητα να προσαρμόζονται σε όλες τις αλλαγές και να προσπερνούν τα εμπόδια από όποιους και αν προήλθαν…

Με σεβασμό λοιπόν  προς τα ΑμεΑ, δημιουργήθηκε ένας χώρος όπου τα παιδιά μας θα περνούν υπέροχες δημιουργικές στιγμές έτσι ακριβώς  όπως τους αξίζει .

Το κδαπ ΑμεΑ ΜΑ.μ.Α 2( Πιεριών 5) όπως και το κδαπ ΑμεΑ ΜΑμΑ 1(Ημαθίωνος 2) ,δομές φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ,έχουν ανοίξει μια μεγάλη αγκαλιά για  63 νέους, παιδιά και εφήβους με αναπηρίες και θα μπορούν να παρακολουθούν καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα σχεδιασμένα με επαγγελματισμό  από τη  διεπιστημονική μας ομάδα.

Ο σύλλογός μας έχει προγραμματίσει μια μεγάλη γιορτή την Άνοιξη , για το άνοιγμα της δομής   και θα είστε καλεσμένοι όλοι εσείς που χρόνια μας στηρίζετε και μας αγαπάτε!

Ο εξοπλισμός του κδαπ ΑμεΑ Μ.Α.μ.Α 2  προήλθε από δωρεές και χορηγίες των υπέροχων συνανθρώπων μας και φίλων της Μ.Α.μ.Α

Ευχαριστούμε από καρδιάς :

-Την  Πιστοφίδης Κατασκευαστική ,όλα τα συνεργεία(Aφοι Χερίδη,ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις,Gigatherm ,υδραυλικές εγκαταστάσεις) που επιμελήθηκαν τον όμορφο χώρο μας ακούραστα με ευαισθησία και σεβασμό καθώς και όλα τα συνεργαζόμενα συνεργεία της εταιρείας που αφιέρωσαν ώρες στη δημιουργία και τελική διαμόρφωση  της δομής μας.

-Τον Αντιπεριφερειάρχη  Ημαθίας κ.Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη ,για την αγορά του ηλεκτρικού εξοπλισμού  του χώρου της κουζίνας  και πλυντηρίου ρούχων.

– τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας και τον Πρόεδρο κ. Ισαακίδη για τη δωρεά 1000 ευρώ με τα οποία αγοράστηκε αθλητικός εξοπλισμός για την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της δομής μας αλλά και για τη χορηγία ενός σύγχρονου προτζέκτορα.

-Τον Όμιλο Χατζηλαζάρου /Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στη Ρόδο ,ο οποίος ανέλαβε να εξοπλίσει την αίθουσα εργοθεραπείας  της δομής  και συνεχίζει να είναι αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια.

-Την εταιρεία Ηλεκτρονικών Ειδών ,OKTABIT  και το γενικό διευθυντή Αλέξη Παπαϊωάννου ,που ακόμη μια φορά μας στηρίζει με τη χορηγία σύγχρονων ηλεκτρονικών υπολογιστών για την αίθουσα τεχνολογίας της δομής μας.

-την Εταιρεία BREAD FACTORY  και τον ιδιοκτήτη κύριο Ηλία Πετρόπουλο για τη χορηγία σημαντικής ποσότητας ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών αλλά και για τη συνεχόμενη στήριξή τους.

Το φίλο μας  Χάρη  Σιανίδη CEO της εταιρείας Beautiful  People για την αμέριστη στήριξή του αφού μέσα από τη διοργάνωση  charity events ενισχύει σημαντικά το έργο μας.

-Τη δημοσιογράφο και καλή μας φίλη Ζήνα Κουτσελίνη που στηρίζει το έργο του συλλόγου μας και μας βοηθά πάντα όποτε της ζητηθεί με ευαισθησία και σεβασμό.

-Την οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού ,τον Άρη  και τη Μελίνα που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας

-Την κυρία Απλακίδου Ευαγγελία ,διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων για την αμέριστη βοήθειά της

–Όλους τους συλλόγους και τους κοινωνικούς φορείς που στηρίζουν το έργο μας

-Τον Εμπορικό Σύλλογο της Βέροιας

-Την κυρία Ηλέκτρα Γεωργιάδου(γραφίστρια) ,που ανέλαβε  αφιλοκερδώς το σχεδιασμό της βιτρίνας του κδαπ

-Την εταιρεία Γιώργος Καπράρας & ΣΙΑ Ο.Ε για τη δωρεάν κατασκευή της κουζίνας μας (έπιπλα ,πάγκοι,ντουλάπια)

-Την Εταιρεία Novacert  και το γενικό διευθυντή κύριο Στεργίου Ιωάννη για τη δωρεά σημαντικής ποσότητας γραφικής ύλης όπως και ειδών  προσωπικής υγιεινής για της ανάγκες λειτουργίας της νέας μας δομής.

-Την εταιρεία  Επίπλων Βέρρος (Νέα Περιφερειάκη Οδός) για τη χορηγία δύο κουκετών με στρώματα  για την αίθουσα ξεκούρασης της δομής μας.

-Τους αδελφούς Γιάννη και Μιχάλη Γαλλίκα , (Εμπορία Κρεάτων) για την αγορά επίπλων της αίθουσας εργοθεραπείας.

-Το κατάστημα Ηλεκτρικών ειδών ‘Καραμήτσος΄στην Επισκοπή ,για τη χορηγία ηλεκτρικής κουζίνας

-Το φίλο του συλλόγου μας ,νευρολόγο κ.Στέλιο Κολλιό ,για τη δωρεά επίπλων

–Την εταιρεία επιγραφών Epigrafix και τον κύριο Βαγγέλη  Παπαγιαννόπουλο

-Τον κύριο Σάββα Ταϊλαχίδη ,σιδηρουργός

-Τη φίλη του συλλόγου μας κ.Χατζόγλου Παναγιώτα, Λογοπεδικός για τη χορηγία επίπλων

-Το κατάστημα Spitico Concept και την αγαπημένη μας φίλη κ. Μυρτώ Κελεπούρη για την αμέριστη βοήθειά της

-Τη φίλη του συλλόγου μας κ. Άννα Κούτρα για τη δωρεά γραφείων για τη νέα μας δομή.

-Όλα τα έντυπα και διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης που προβάλλουν τις δράσεις μας χρόνια τώρα.

Φυσικά όλους εσάς που στηρίζετε καθημερινά τον αγώνα μας χρόνια τώρα!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

Με εκτίμηση το ΔΣ, οι οικογένειες, τα παιδιά μας, οι εκπαιδευτές μας

 

Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό

Σύλλογος Φιλανθρωπικού μη

Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα

Κδαπ ΑμεΑ Μ.Α.μ.Α# 1

Ημαθίωνος 2(

Κδαπ ΑμεΑ Μ.Α.μ.Α # 2

Πιερίων 5

Διοικητικές Υπηρεσίες –Κέντρο Συμβουλευτικής

για τον Αυτισμό

Μητροπόλεως 32 ,1οςόροφος

Τηλ:2331304180

6974484968-6981699354

www.mamaver.gr

follow us on instagram:m.a.m.a_autism_veria

https://www.facebook.com/mamaveria

https://www.youtube.com/@mamaveria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας