Τοπικά

Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας: Επισκέψεις σε Ένωση Ξενοδόχων & Σύνδεσμο Ελλήνων Εξαγωγέων

Στο πλαίσιο των επισκέψεων ενημέρωσης από φορείς και επιχειρήσεις η ΔΕΕΠ Ημαθίας πραγματοποίησε επίσκεψη εχθές, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023,  στον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Δημήτρη Μάντσιο και στον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Εξαγωγέων κ. Γεδεών Βούλη.

Η συζήτηση με τους ανωτέρω εκπροσώπους φορέων ήταν άκρως εποικοδομητική καθώς ο κ. Μάντσιος σκιαγράφησε την τρέχουσα πραγματικότητα στον Τουρισμό όπως γίνεται αντιληπτή από τους επαγγελματίες του χώρου, και αναφέρθηκαν εκτενώς  δράσεις ενίσχυσής του που έχουν δρομολογηθεί σε επίπεδο Περιφερικής Ενότητας αλλά και πανελλαδικά. Από την πλευρά του, ο κ. Βούλης αναφέρθηκε στις απαιτούμενες συνθήκες για υγιή ανταγωνισμό, προσέλκυσης επενδύσεων και εν τέλει ανάπτυξης στην περιοχή.

Κοινή πεποίθηση όλων υπήρξε η ανάγκη συνεργασίας και συνεργιών των επιχειρήσεων, των φορέων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κυβέρνησης για την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και ευημερίας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ Ημαθίας που συμμετείχαν στις επισκέψεις ευχαρίστησαν αμφότερους για την φιλοξενία, τον ειλικρινή διάλογο και δεσμεύτηκαν για αρωγή στους σκοπούς των φορέων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της ΔΕΕΠ. 

Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ημαθίας

banner-article

Ροη ειδήσεων