Βέροια Εργασιακά

Βέροια: Φορολογικό νομοσχέδιο / Δεν έκλεισαν τα καταστήματα οι έμποροι!

Οι έμποροι της Βέροιας δεν έκλεισαν τα καταστήματά τους σήμερα το μεσημέρι, για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο, που τους πλήττει.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας με προχθεσινή του ανακοίνωση καλούσε τα μέλη του «να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική κινητοποίηση την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, με το κλείσιμο των καταστημάτων τους στη  1:00 το μεσημέρι – και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Δημαρχείου».

Οι άλλοι φορείς που θίγονται από τα προτεινόμενα από την Κυβέρνηση φορολογικά μέτρα, είχαν είδη ανακοινώσει ανάλογη συγκέντρωση μια ώρα νωρίτερα.

Το αποτέλεσμα προβλέψιμο. Ελάχιστη η συμμετοχή στη συγκέντρωση και… ευχάριστα προφανώς τα μηνύματα στους αρμόδιους της Κυβέρνησης.

Από ενημέρωση που είχαμε από την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας μάς είπε: «Αποφασίσαμε γι αυτή την ώρα,  στη 1:00 το μεσημέρι στις  για να κλείσουν οι συνάδελφοι τα καταστήματα  διαφορετικά δεν θα έκλειναν. -Δεν υπήρξε συντονισμός με τους άλλους φορείς. Η κατεύθυνση που είχαμε από την ΕΣΕΕ ήταν να συμμετάσχουμε όταν γίνουν σχετικές εκδηλώσεις. Με τους άλλους φορείς θα επισκεφτούμε τους βουλευτές του Νομού»

Να ενημερώσουμε ότι σήμερα, ημέρα πανελλαδικής κινητοποίησης, η ΕΣΕΕ έστειλε μια ανακοίνωση για τα νέα φορολογικά μέτρα με τίτλο «Η αλήθεια για το Λιανικό Εμπόριο και τα νέα τεκμήρια φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών», χωρίς να καλεί τους εμπόρους σε κάποια κινητοποίηση.

ΥΓ. Βεβαίως ούτε υπήρχε κάποιο πανό, που να προδίδει το λόγο της συγκέντρωσης.

……………..

far

Φωτογραφίες: faretra.info

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας