Βέροια Κοινωνική ζωή

Ευχαριστήριο ΚΕΜΑΕΔ

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας ΑμεΑ Βέροιας εκφράζει τις θέρμες του ευχαριστίες στον Διοικητή του Νοσοκομείου Βέροιας κύριο Ηλία Πλιόγκα για την άψογη συνεργασία με το Κέντρο μας, την αγάπη και την προστασία στα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή Της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας  δρ. Γιάννη Βογιατζή για την αποδοχή της πρόσκλησης μας για Ημερίδα Καρδιοαναπνευστικής Aνάνηψης με σκοπό την ενημέρωση εκπροσώπων Δομών και Συλλογών της πόλης μας. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Βέροια η παρουσία τους στο Νοσοκομείο της Βέροιας  και χάρης αυτών η εξέλιξη της καρδιολογικής κλινικής αφορά μεγάλα και σπουδαία βήματα.

Ευχαριστούμε τους αξιόλογους συνεργάτες του, καρδιολόγους ιατρούς :

Σδόγκο Ευάγγελο Επιμελητή καρδιολογικής κλινικής Νοσοκομείου Βέροιας

Μαρκίδη Ελευθέριο Ειδικευόμενος καρδιολογικής κλινικής Νοσοκομείου Βέροιας

Θεοδοσίου Παναγιώτα Ειδικευόμενη καρδιολογικής κλινικής Νοσοκομείου Βέροιας.

Για την αναλυτική προσέγγιση της ΚΑΡΠΑ με απολύτως κατανοητά παραδείγματα και πλήρη ενημέρωση.

Ευχαριστούμε την 8η  ΤΟΜΥ και τον συντονιστή κύριο Ανάστο Κωνσταντίνο για την παραχώρηση του απινίδωτη τους προκειμένου για την Ημερίδα μας.

Ευχαριστούμε τον εκπρόσωπο του Δήμου Βέροιας κύριο Ηλία Τσιφλίδη.

Ευχαριστούμε επίσης για την προθυμία στη συμμετοχή τους κάτωθι Συλλόγους, που συμμετείχαν στην ΚΑΡΠΑ : Πρωτοβουλία για το Παιδί, Σύλλογος Καρκινοπαθών «Άγιος – Παρθένιος», Όμιλος Προστασίας Άπορου Παιδιού Βέροιας, ΚοιΣΠΕ Ημαθίας “ΔΕΣΜΟΣ”, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Βέροιας, Αίγες Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Ημαθίας, Γηροκομείο Βέροιας, 6ο Γυμνάσιο Βέροιας, Γυμνάσιο Μελίκης, 4ο Λύκειο Βέροιας.

Το Κέντρο Μέριμνας ΑμεΑ Βέροιας φιλοδοξεί να οργανώσει στο μέλλον και άλλες ίδιες πολύτιμες Ημερίδες Ιατρικού ενδιαφέροντος σύμφωνα με τις προτάσεις του επιστημονικού μας Διευθυντή Ιατρού Νευρολόγου κ. Γιώργου Τσαλέρα.

Η εθελόντρια Διευθύντρια Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου Μελίνα.

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο