Βέροια Ρεπορτάζ

Βέροια / Κ. Βοργιαζίδης: «Καλό αγώνα, η νίκη θα είναι μπροστά μας»

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης «Δράση με Γνώση», στη Βέροια

Παρουσία πλήθους κόσμου και δεκάδων υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων μεταξύ αυτών, της Παράταξης «Δράση με Γνώση», με επικεφαλής τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο, επί της οδού Ελιάς 9 στη Βέροια.

Τα εγκαίνια, με την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης π. Σωφρόνιος Φάκας με ιεροψάλτη τον γαμπρό του κ. Βοργιαζίδη, Ιορδάνη Ζερδαλή.

Ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλό αγώνα και διαβεβαίωσε τον κόσμο ότι η νίκη θα είναι μπροστά, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί σε κακοπροαίρετους σχολιασμούς και κακόβουλες κριτικές περί ανυπαρξίας έργου:

«25 μέρες απομένουν μέχρι τις εκλογές. Ας ρωτήσουν τον κόσμο το τι κάναμε τα προηγούμενα 4 χρόνια. Ας υπάρχουν αυτοί οι οποίοι συνεχίζουν να λένε για το ανύπαρκτο έργο. Είναι κάτι το οποίο πολύ εύκολα φαίνεται. Ευτυχώς ετοιμάσαμε και ένα βιβλίο με τον απολογισμό. Αυτό και μόνο λοιπόν φτάνει για να αποδείξουμε σε όλους τους κακόβουλους και τα παπαγαλάκια τους ότι κάναμε έργο και ποιο είναι το έργο μας. Να ευχηθώ σε όλους καλό αγώνα. Εδώ θα είμαστε και καθημερινά θα τα λέμε, και η νίκη θα είναι μπροστά μας…», είπε χαρακτηριστικά καταλήγοντας.

H εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ, που ετοίμασαν γυναίκες του συνδυασμού.

……………..

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας