Βέροια Πολιτική Τοπικά

Παύλος Παυλίδης – Δημοτική Παράταξη “Συνδημότες”: Γιατί αποχωρήσαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο

Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ο συνδυασμός μας αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Από ένα περιβάλλον αρνητικό, χαμηλού επιπέδου κι αντίστοιχο των συμμετεχόντων, όπως κτίστηκε εδώ και χρόνια, γιατί αυτό συνέφερε στην διοίκηση.

Γιατί αντί να είναι δημιουργικό έστω και τώρα, συνεχίστηκε η υποβάθμιση του με αλαζονεία και ειρωνεία από την Διοίκηση με συμμετέχοντα τον Δήμαρχο εναντίον Δημοτικού Συμβούλου από άλλη παράταξη, με έκρηξη Αντιδημάρχου, κλπ

Γιατί όλες οι παρατάξεις ζητούσαν από τον Δήμαρχο να κάνει κανονική λογοδοσία όπως λέει ο Νόμος(και το αποφεύγει εδώ και τόσα χρόνια) για να ακουστούν και οι διαφωνίες και τα προβλήματα και η άλλη άποψη, από τους πολίτες και τους Δημοτικούς Συμβούλους. Ενώ τελικά επιλέχτηκε μια φιέστα, που βαφτίστηκε απολογισμός-προβολή-διαφήμιση των 85.000.000€ έργων στον Δήμο μας (πάρτε ομπρέλες σας έχουμε πει ότι βρέχει χρήμα, εσείς…..) και με χειροκροτητές τους νέους Συμβούλους.

Ο Δήμος μας πλέον κατέχει και αυτήν την πρωτιά!!! Να παρουσιάζονται οι νέοι υποψήφιοι για την επόμενη πενταετία, με έργα της παρελθούσης 10ετιαςκι όχι με αυτά που θα εφαρμόσουν και θα πρέπει ο κόσμος να μάθει γιατί πρέπει να τους ψηφίσει!!! Πως αλλιώς όμως θα έβρισκαν χειροκροτητές!!!

Γιατί ακούσαμε ευλογίες και ευχές από την παράταξη της κ. Μπατσαρά, που μάλλον άλλαξε τον τίτλο της παράταξης της κι από «Πρωτεύουσα πόλη» τον έκανε «Ουρά του Κώστα». Ενημέρωσε ότι ο συνδυασμός της (δεν πήρε χαμπάρι καν ότι έμειναν μόνο όσοι έχουν έμμισθη θέση!!!) θα πάει με τον Κώστα ή στην Περιφέρεια. Μπορεί λοιπόν η τάχα μου συνδιοίκηση της (γελάνε ακόμα και οι συνάδελφοι της όταν το επικαλείται, αφού δεν …..) και το μοναδικό μοντέλο (αυτό της επικαρπίας των έμμισθων θέσεων κι όχι των προγραμματικών συμφωνιών) να απέτυχε οικτρά, τώρα όμως με την ενσωμάτωση αποδεικνύεται κι ο ρόλος του καθενός σε αυτήν την πόλη. Λογικά η παράταξη της κι όσοι έτρεχαν από πίσω πρέπει να είναι πολύ ευτυχισμένοι, πολύ περήφανοι με την εξέλιξη…. και κακώς ψάχνουν για άλλον υποψήφιο. Αναμένουμε πλέον την πλήρη ένταξη της είτε με την συμμετοχή της στον συνδυασμό του νυν Δημάρχου, είτε με την κατάληψη κάποιας έμμισθης θέσης. Δεν θα είναι παράξενο όσο υπάρχουν θύματα….

Τέλος μπορεί οι κοκορομαχίες να βολεύουν κάποιους γιατί έτσι δεν δίνονται απαντήσεις στα θέματα που απασχολούν τους δημότες, είτε γιατί μπορούν να απαντούν με οτιδήποτε άλλο εκτός από την ερώτηση, είτε γιατί στο κυνήγι της ψήφου νοιώθουν ότι δυσφημίζονται για την απραξία τους, αλλα καλό θα ήταν να είναι ευγενικοί κι υπεύθυνοι και να σκύψουν πάνω από τα προβλήματα των δημοτών, γιατί κι αυτοί όταν έβαζαν υποψηφιότητα έβγαζαν βιογραφικά κι έταζαν ότι θα γίνουν Δημοτικοί Σύμβουλοι για το καλό των δημοτών και του Δήμου και τώρα διοικούν και δεν είναι μόνο υποψήφιοι..

Παύλος Παυλίδης

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης  «Συνδημότες»

laosnews  

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας