Βέροια Εκδηλώσεις Πολιτισμός

Βέροια Εύηχη Πόλη 2023 – Σάββατο 24 Ιουνίου / το αναλυτικό πρόγραμμα – οι συντελεστές

Βεροια, Γιορτές Πόλης ΙΙ Εύηχη Πόλη 2023

Σάββατο 24/6

Nalyssa Green 

Η Nalyssa Green είναι συνθέτις και τραγουδοποιός από την Αθήνα. Είναι αυτοδίδακτη και παίζει πιάνο, κιθάρα, synthesizers, theremin και τραγουδά. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερις προσωπικούς δίσκους, δύο αγγλόφωνους: Barock (2010) και The Seed (2012), και δύο ελληνόφωνους: Μπλουμ (2018) και Ταξίδι Αστρικό (2020). Παράλληλα με την τραγουδοποιία ασχολείται και με τη σύνθεση μουσικής για θέατρο, σινεμά και τηλεόραση ενώ ενίοτε συμμετέχει σε παραστάσεις και ως performer.

ώρα 9μ.μ.
Εβραϊκή Συνοικία, Μπαρμπούτα

MAZOHA 

To one man project MAZOHA δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2017 στη Θεσσαλονίκη από τον Τζίμη Πολιούδη. Έχει κυκλοφορήσει 5 full albums και 3
ep μέχρι σήμερα. Μουσικά κινείται στον ευρύτερο χώρο του indie rock παντρεύοντας τις κιθάρες με τα beats και τις μελωδικές φωνητικές γραμμές με τα συνθόμπασα. Αυτό που ξεχωρίζει το project είναι οι στίχοι που είναι άμεσοι και ξεσηκωτικοί και σε συνδυασμό με τη μουσική βρίσκουν το στόχο κατευθείαν στην καρδιά του ακροατή. Toν τελευταίο χρόνο ο ΜΑΖΟΗΑ έχει κερδίσει μεγάλο μέρος του ελληνικού εναλλακτικού ακροατηρίου χάρη στα πολύ συχνά και δυναμικά του live σε πολλά μέρη στην Ελλάδα. Τελευταία κυκλοφορία του προσεχώς το “Ας Τους Σκοτώσουμε Όλους Και Μετανιώνουμε Ύστερα’’, πάντα από την Inner Ear Records.
ώρα 9:30μ.μ.
πλατεία Αγίων Αναργύρων

Taki Tsan & PhyroSun 

Δυο legends της ελληνικής Hiphop σκηνής, οι Taki Tsan & PhyroSun, ενώνουν τις δυνάμεις τους με έναν δίσκο φωτιά, το εκπληκτικό “PhyroTsan”, που έχει μόλις κυκλοφορήσει. Το Hiphop στα καλύτερα του σε μια εποχή που το χρειάζεται περισσότερο από ποτέ!
ώρα 10:30μ.μ.
πλατεία Αγίων Αναργύρων

Ison (reworks) DJ set 

Αναστάσιος Διόλατζης aka Ison, μέλος των ΝΟΝ και μουσικός διευθυντής του Reworks.
Το 2005 από την ομάδα ΝΟΝ, γεννήθηκε το όνειρο για την υλοποίηση του Reworks Festival (by NON), ενός πρωτοπόρου για την εποχή εγχειρήματος, το οποίο κατάφερε ν’ αποτελέσει σημαντικό πυλώνα για την εγχώρια ηλεκτρονική μουσική σκηνή, δίνοντας βήμα σε Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, διατηρώντας παράλληλα σταθερά για 9 χρόνια τη θέση του στη λίστα του Resident Advisor με τα 10 καλύτερα φεστιβάλ του Σεπτεμβρίου στον κόσμο.
Είναι γνωστός στα στέκια της πόλης για τις περίφημες βραδιές ‘Crossover’, όπου πραγματοποιεί ένα μαεστρικό πέρασμα από διάφορα είδη και εκφάνσεις της ηλεκτρονικής μουσικής και όχι μόνο. Όλα αυτά, την στιγμή που ο ίδιος έχει εμφανιστεί σε μουσικά γεγονότα σε Ελλάδα και εξωτερικό, με αποκορύφωμα τις εμφανίσεις του σε φεστιβάλ όπως Sonar, Nuits Sonores, Waves, We are FSTVL, NOM Barcelona κ.α. Το πάθος του για την σύγχρονη μουσική στο ευρύ της φάσμα, του επιτρέπει να διατηρεί το στάτους του ως ένα από τους πιο σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους στην σκηνή της χώρας, ξεπερνώντας τα 23 χρόνια παρουσίας. Λίγοι έχουν καταφέρει να είναι τόσο δραστήριοι και χωρίς διακοπή σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά χάριν στην αφοσίωση του στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και την σκηνή της ο Ison είναι ακόμη εδώ.
ώρα 11:30μ.μ.
πλατεία Αγίων Αναργύρων
banner-article

Ροη ειδήσεων