Βέροια Θέματα Παιδείας

Θεατρική παράσταση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας: “Η Νιονάτη και 7…..Χάνοι”

ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΧΟΛΕΊΟΥ  ΒΕΡΟΙΑΣ. ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ…”Η Νιονάτη και 7…..Χάνοι “.

Εχθές το απόγευμα παρόλη την κακοκαιρία καταφέραμε και η θεατρική μας ομάδα ανέβασε την τελευταία της παράσταση για τη φετινή σχολική χρονιά… γιατί από τη νέα χρονιά έπονται νέες εκπλήξεις. Τα παιδιά απέδωσαν τα μέγιστα με την θεατρική τους ερμηνεία και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό όλοι οι παρευρισκόμενοι χειροκροτήσουν με ενθουσιασμό τους μικρούς μας ηθοποιούς.

Ο σύλλογος  λέει…”Η δημιουργία της θεατρικής αυτής ομάδας είχε ως  στόχο της, την καλλιέργεια  των εκφραστικών μέσων των παιδιών μας, την απελευθέρωση της φαντασίας  τους  και την ανάπτυξη της δημιουργικής τους ικανότητας.  Με τη σωστή στήριξη και καθοδήγηση που είχαν από τον σκηνοθέτη μας Διονύση Καρολίδη  κατάφεραν να μάθουν  την αξία και την δυναμική της συλλογικής δημιουργίας.  Ο Σκηνοθέτης – Ηθοποιός Διονύσης Καρολίδης ανέλαβε αφιλοκερδώς να διεκπεραιώσει την ολοκλήρωση της θεατρικής αυτής παράστασης.”

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Καλλίστρατος Γρηγοριάδης ως εκπρόσωπο του Δημάρχου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας των Δύο Φύλλων Συρμούλα Τζήμα, η Σχολική Σύμβουλος Αικατερίνη Παπαγεωργίου, η εκπρόσωπος του «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ» Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Ημαθίας , ο πρώην Διευθυντής του Σχολείου μας Ελευθέριος Χαιριστανίδης, ο Διευθυνήτης του σχολείου μας Κωνσταντίνος Ζαφειρίου, η Υποδιευθύντριά μας Ελπίδα Μαραντίδου, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας καθώς και ο νέος Διευθυντής μας Στέφανος Τσέλιος.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας