Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια

Αιτήσεις εγγραφών για την νέα σχολική χρονιά στο ΚΕΜΑΕΔ

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας ενημερώνει όσους γονείς ΑμεΑ ή άτομα ΑμεΑ ενδιαφέρονται ότι από Δευτέρα 12-06-2023 έως και Τετάρτη 12-07-2023 το Κέντρο Μέριμνας ΑμεΑ Βέροιας δέχεται αιτήσεις εγγράφων προκειμένου για την νέα σχολική χρονιά που αρχίζει 01-09-2023.

Το Κέντρο μας παρέχει Ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό, όλο το θεραπευτικό κομμάτι δηλαδή Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία και Φυσιοθεραπεία, θεραπευτική γυμναστική, εργαστήρια ζωγραφικής και διακόσμησης και φυσικά την επίβλεψη του Επιστημονικού μας Διευθυντή, Ιατρού Νευρολόγου κ. Γιώργου Τσαλέρα καθώς και καθημερινή σίτιση πρωινού και μεσημεριανού γεύματος.

Τα ΑμεΑ συμμετέχουν επίσης σε μαθήματα μουσικοθεραπείας και χοροθεραπείας. Συμμετοχή σε πολλά προγράμματα πολιτισμού, αθλητισμού και διοργάνωσης Ημερίδων με θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος τους και των γονέων τους.

Η αξιοπρέπεια της λειτουργίας και των δράσεων μας είναι για μας αυτονόητη και ακολουθεί πάντα το συναισθηματικό και το εκπαιδευτικό κομμάτι.

Ώρες υποβολής αιτήσεων τις καθημερινές 9:00 π.μ. έως 15:00, τηλέφωνο : 23310-22223 Ανδρεάδου Κυριακή. Εντός της ακτίνας της πόλης της Βέροιας τα ΑμεΑ μεταφέρονται με ειδικό λεωφορείο.

Η εθελόντρια Διευθύντρια Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου Μελίνα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας