Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη έως και την Παρασκευή 3 Μαρτίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων: 

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος»  και θα αναπτύξει το θέμα: «Η μέλλουσα κρίση» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 5:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Συγχωρήσεως στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης και στις 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει την πρώτη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Α΄ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας