Βέροια Ρεπορτάζ Τοπικά

Βέροια: Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας

Στον Πολυχώρο Ελιά της Βέροιας παρουσιάστηκε σήμερα το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ημαθίας από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κόμματος Σάββα Τσιχλακίδη.

Ο Γραμματέας, πριν δώσει το λόγο στους υποψήφιους βουλευτές μίλησε για τις βαθιές ρίζες του ΠΑΣΟΚ, για τους αγώνες του, για τη διαφορά του από τα άλλα κόμματα και για τη νέα σελίδα που άνοιξε τον τελευταίο καιρό.

“Είμαστε δημοκρατική παράταξη με όραμα” είπε ανακοινώνοντας και επίσημα τα ονόματα των υποψηφίων, σημειώνοντας επιπρόσθετα πως το ΠΑΣΟΚ είναι το πρώτο κόμμα που ανακοίνωσε τα ψηφοδέλτιά του.

Οι υποψήφιοι βουλευτές με αλφαβητική σειρά είναι:

Αποστόλου Ολυμπία, Γκιόνογλου Χαράλαμπος, Δέλλας Αθανάσιος, Πάσχου Σοφία, Σιδηρόπουλος Αναστάσιος και Τσιαμήτρος Νικόλαος.

Πρώτη πήρε το λόγο η Ολυμπία Αποστόλου, που, μετά από ένα σύντομο βιογραφικό της, δήλωσε πως νιώθει  ευθύνη απέναντι  στο ρόλο που έχει αναλάβει, με στόχο την επίτευξη ενός καλού ποσοστού του κόμματος στην Ημαθία.

“Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε έναν αγώνα κόντρα στον φαύλο δικομματισμό, που χορεύει ένα “ταγκό”, εκμεταλλευόμενο την εξαθλίωση που ζει ο λαός. Εμείς διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Πρέπει να αγωνιστούμε για  μια Ημαθία που είναι σε τέλμα, για να τα αλλάξουμε όλα” είπε.

Ο Χαράμπος Γκιόνογλου, αφού αναφέρθηκε στην 8χρονη πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, (Δήμαρχος Αλεξάνδρειας), ξεκινώντας  από τις ιστορικές ρίζες της δημοκρατικής παράταξης από τον Ελευθέριο Βενιζέλο μέχρι τον Ανδρέα Παπανδρέου, είπε:

“Είμαστε εδώ με προτάσεις και λύσεις, χωρίς λαϊκισμό. Ενεργειακή κρίση, οικογενειακή κρίση, κοινωνική κρίση, κρίση στη Δημοκρατία. Είμαστε εδώ για να τα ανατρέψουμε όλα. Έχουμε τέτοιο πρόγραμμα που θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες σας”.

Ο Αθανάσιος Δέλλας, αφού αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα δράση του, επαγγελματική και κοινωνική, μίλησε για την καταγωγή του από τα ορεινά  χωριά των Πιερίων, που τόσα προβλήματα αντιμετωπίζουν χωρίς τη βοήθεια της Κεντρικής Εξουσίας, για να καταλήξει στα γενικότερα προβλήματα του τόπου και της χώρας.

“Ο Νομός μας γενικά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Χρειάζεται να επανασυνδεθούμε με τους αγρότες, τους εργάτες, τις γυναίκες, τους νέους, σκύβοντας στα προβλήματά τους. Πρέπει να δώσουμε μάχη με ηθικό και ευπρεπή τρόπο για όλα αυτά!” είπε.

Η Σοφία Πάσχου, αφού αναφέρθηκε στο νεαρό της ηλικίας της, που παραπέμπει στη γνώση των προβλημάτων της νεολαίας, δήλωσε πως ο στόχος της είναι να συμμετάσχει σ’ έναν αγώνα που θα στηρίξει τον τόπο και ειδικά τη νεολαία.

Ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, χαρακτηρίζοντας τον αγώνα του ΠΑΣΟΚ έναν αγώνα ομοψυχίας, αποφασιστικότητας και όρεξης για δουλειά, υποσχέθηκε ένα κόμμα ισχυρό για την  κοινωνία και το λαό.

Το ΠΑΣΟΚ είναι πια αναγκαιότητα για το λαό, που δεν αντέχει την  άδικη αναδιανομή του πλούτου και τη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα.

Και κατέληξε με χιούμορ:”Το ΠΑΣΟΚ πολλοί το ερωτεύονται, καιρός να το παντρευτούν!”

Ο Νικόλαος Τσιαμήτρος μίλησε για την μέχρι τώρα κοινωνική του δράση, 11 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, και κατέληξε “είμαι εδώ για να βοηθήσω!”

Ο Γραμματέας  της ΝΕ έκλεισε την παρουσίαση του ψηφοδελτίου λέγοντας:

“Πρέπει ο κόσμος να δώσει την ευκαιρία στη δημοκρατική παράταξη του ΠΑΣΟΚ. Είναι αναγκαιότητα!”

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Ροη ειδήσεων