Αλεξάνδρεια Βέροια Τοπικά

“Τα Παιδιά της Άνοιξης”: Μαζεύουμε καπάκια, χαρίζουμε χαμόγελα

Με πρεσβευτή τον Bili μας, ξεκινήσαμε την καμπάνια για την συλλογή πλαστικών καπακιών. Η κοινωνική προσφορά και η προστασία του περιβάλλοντος είναι οι αξίες που πρεσβεύει ο Bili μας στο νέο του εγχείρημα (το όνομα του Bili προέρχεται από τον διεθνή ορισμό ατόμων με αναπηρίες disability). Σκοπός της δράσης είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα πλαστικά καπάκια και να βοηθηθεί όποιος έχει ανάγκη. Ο σύλλογός μας δέχεται αιτήματα ατόμων με αναπηρίες από οποιοδήποτε σημείο της χώρας για αναπηρικά αμαξίδια ή για οποιοδήποτε άλλο ορθοπεδικό είδος υπάρχει ανάγκη.

Η δράση της συλλογής πλαστικών καπακιών γίνεται σε συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας με τον Δήμο Βέροιας και παίρνει νέες διαστάσεις καθώς σε πρώτη φάση σε τρία κεντρικά σημεία της πόλης της Βέροιας (ελιά-δημαρχείο-πλατεία ωρολογίου) θα βρείτε την εικονιζόμενη μεταλλική κατασκευή. Ο Bili σας περιμένει να αναδείξουμε όλοι μαζί τα ιδανικά της ανακύκλωσης και του εθελοντισμού, να μοιράσουμε χαμόγελα και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Το πρώτο αναπηρικό αμαξίδιο παραδόθηκε πριν λίγο καιρό στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Γεωργίου Βέροιας, ο σύλλογος μας παρέδωσε 300 κιλά πλαστικά καπάκια και εμείς τους χαρίσαμε ένα διαθέσιμο αναπηρικό αμαξίδιο του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «Τα παιδιά της άνοιξης» προκειμένου να το διαθέσει με την σειρά του σε ένα άτομο με αναπηρία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε σε αυτό το ξεκίνημά μας τον Δήμο Βέροιας για την συνεργασία και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ.Παπαδόπουλο Βασίλη για την πολύτιμη αρωγή του για την υλοποίηση της νέας μας δράσης καθώς επίσης την εταιρία Ασλανίδης System για την δωρεά των μεταλλικών κατασκευών, τον Ζιώγα Ζήση και την εταιρία Image για την δωρεά των αυτοκόλλητων του Bili και τον Μαυρόπουλο Γιάννη για την δωρεά των ηλεκτροστατικών βαφών.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο Βεροίας κ. Βοργιατζίδη Κων/νο και τους Αντιδημάρχους κ. Παπαδόπουλο Βασίλη & κ. Γρηγοριάδη Καλλίστρατο που μαζί με τον Αντιδήμαρχο και δωρητή κ. Ασλανίδη Λάζαρο έβαλαν τα πρώτα «λιθαράκια» σε αυτό μας το εγχείρημα.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας