Αγροτικά Εκδηλώσεις Νάουσα Τοπικά

Α. Σ. Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας»: “Παρών” των μηλοπαραγωγών της Ημαθίας στο συλλαλητήριο στην Αγιά της Λάρισας / Τρίτη 3 Ιανουαρίου

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 12 μμ αγροτικοί σύλλογοι, ομοσπονδίες αγροτικών συλλόγων, αγρότες παίρνουμε μέρος στην σύσκεψη που καλεί η πανελλαδική επιτροπή μπλόκων (ΠΕΜ) στη Νίκαια της Λάρισας.

Στην σύσκεψη θα συζητηθούν τα προβλήματα των αγροτοκτηνοτρόφων όλης της χώρας, τα αιτήματα που προβάλλει το οργανωμένο αγροτικό κίνημα για την επίλυση τους, καθώς και ο προγραμματισμός της δράσης για το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, την Τρίτη 3 Ιανουαρίου θα δώσουμε το παρόν  στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αγιά της Λάρισας  μηλοπαραγωγοί  από την Ημαθία εκφράζοντας την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας καθώς τα  προβλήματα των συναδέλφων είναι κοινά.

Αντιμετωπίζουμε προβλήματα επιβίωσης και γνωρίζουμε ότι μόνο μέσα από σκληρούς αγώνες με την ενότητα και την επιμονή μας αποσπάμε κατακτήσεις.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» καλεί τους συναδέλφους που βλέπουν την κρισιμότητα της κατάστασης και θέλουν να συμμετέχουν στην κινητοποίηση να απευθυνθούν στα κάτωθι τηλέφωνα:

6975919478 Τάκης Τσιουλάκος

6974396903 Αντώνης Γρέζιος

                                                                                       Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, 30-12-2022

banner-article

Ροη ειδήσεων