Ελλάδα Κοινωνία

Υποψίες για οπαδικά κίνητρα πίσω από τον βιασμό του 15χρονου

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση ομαδικού βιασμού του 15χρονου μαθητή στο Ίλιον, καθώς η έρευνα των αρχών συνεχίζεται.

Ενώ αύριο Τρίτη αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή ακόμη δύο συλληφθέντες, στα βίντεο από τα περιστατικά που εξέτασαν οι αρχές ακούγονται φράσεις που αφήνουν να εννοηθεί ότι μπορεί πίσω από τον βιασμό να υπάρχουν ακόμη και οπαδικά κίνητρα.

Όπως μεταδίδει η ert.news.gr, στο βίντεο οι φράσεις που ακούγονται παραπέμπουν σε οπαδικά αντίποινα, συμπλοκές κατά το παρελθόν, αλλά και σε περιστατικό πριν από δεκαετίες που είχε γίνει σύνθημα, διότι οπαδός τότε είχε «τιμωρηθεί» από οπαδούς άλλης ομάδας με ομαδικό βιασμό.

Στον ανακριτή δύο ύποπτοι

Αύριο Τρίτη θα οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή ανηλίκων, που χειρίζεται την υπόθεση, οι δύο από τους έξι συλληφθέντες που είχαν ζητήσεη προθεσμία για να απολογηθούν, ενώ τρεις ανήλικοι έχουν ήδη προφυλακιστεί και ένας έχει αφεθεί ελεύθερος, καθώς είναι μικρότερος των 15 ετών.

Σύμφωνα με τις αρχές, εντάλματα σύλληψης αναμένονται για ακόμη δύο αγόρια, 15 και 16 ετών. Το ένα από τα παιδιά φέρεται ότι έχει ήδη διαφύγει στην Αλβανία. Ο δικηγόρος του υποστηρίζει ότι ο ανήλικος κρύβεται, διότι έχει στοχοποιηθεί χωρίς να φταίει και πως φοβάται ακόμη και για τη ζωή του.

Οι αρχές εξετάζουν επίσης τον ρόλο τεσσάρων κοριτσιών, τα οποία σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος ήταν παρόντα στα περιστατικά του βιασμού του, τα οποία καταγράφηκαν και σε βίντεο. Τα κορίτσια ελέγχονται γιατί δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν τον βιασμό του παιδιού.

efsyn

banner-article

Ροη ειδήσεων