Ελλάδα

Χαλκιδική: Βρέθηκε νεκρή η 31χρονη που είχε εξαφανιστεί

Νεκρή εντοπίστηκε η 31χρονη Μαριάννα που εξαφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή από το χωριό Γαλαρινός, στη Χαλκιδική.

Το άψυχο σώμα της εντόπισαν εθελοντές του ΟΦΚΑΘ, που είχαν πάρει μέρος στις έρευνες από χθες το βράδυ, σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr το σώμα της βρέθηκε απανθρακωμένο, δίπλα στο σπίτι της φίλης της όπου φιλοξενούνταν το προηγούμενο διάστημα. Τα πρώτα στοιχεία μάλιστα, δείχνουν ότι η σορός έπεσε φλεγόμενη από τον τρίτο όροφο του εγκαταλελειμμένου κτιρίου.

Στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας όπου και προχώρησαν στον αποκλεισμό του σημείου. Εντοπίστηκαν καμένα μάλιστα, κάποια από τα προσωπικά αντικείμενα της άτυχης γυναίκας.

Υπενθυμίζεται ότι η 31χρονη, Μαριάννα Βλαχοπάνου, εξαφανίστηκε από το χωριό Γαλαρινός, όπου μια 34χρονη φίλη της τη φιλοξενούσε, το βράδυ της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου. Ο Γαλαρινός βρίσκεται στην περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής, αρκετά κοντά στα σύνορα με την περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης.

Όταν η φίλη της επέστρεψε στο σπίτι από την εργασία της το βράδυ της Παρασκευής διαπίστωσε ότι η Μαριάννα δεν ήταν εκεί. Ο πατέρας της 31χρονης μετέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου και δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης του.

Οι αρχές από την πρώτη στιγμή «κύκλωσαν» το σενάριο ερωτικής απογοήτευσης, καθώς στο σημείωμα αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, κατά το οποίο το προηγούμενο διάστημα η 31χρονη φέρεται να είχε αναπτύξει προσωπική σχέση.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας