Ελλάδα Θέματα Παιδείας

Ανακοινώνεται η προκήρυξη του Μεγάλου Γραπτού Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ – Αστρονομική αναμένεται η συμμετοχή!

Σε λίγες ώρες ανακοινώνεται η προκήρυξη του Μεγάλου Γραπτού Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ – Δείτε που κάνετε αίτηση – Αστρονομική αναμένεται η συμμετοχή. Χιλιάδες εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν! Πώς θα πάρετε εντελώς δωρεάν πιστοποίηση Αγγλικών για έξτρα μορια!
.

Το alfavita.gr σε συνεργασία με το μεγαλύτερο εργασιακό site της χώρας, το proson.gr σας ενημερώνει με αποκλειστικά ρεπορτάζ για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ήδη από τον περασμένο Μάρτιο!

Φτάσαμε λοιπόν λίγες ώρες πριν την δημοσίευση της προκήρυξης (δείτε εδώ τις ενότητες στις οποίες θα εξεταστείτε) του μεγαλύτερου Διαγωνισμού που έχει γίνει ποτέ στη χώρα όπου αναμένεται η συμμετοχή να είναι αστρονομική.

Οι λόγοι για την πολύ μαζική συμμετοχή είναι τέσσερις:

  • Όποιος περάσει στο διαγωνισμό έχει δικαίωμα διορισμού στις χιλιάδες θέσεις που θα ανοίξουν τα επόμενα χρόνια! Όποιος δεν δώσει ή δεν περάσει ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ έως όταν ξανά γίνει γραπτός διαγωνισμός!
  • Συμμετέχουν όλα τα ΠΤΥΧΙΑ Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι.
  • Μεγάλη συμμετοχή θα έχουν οι εκπαιδευτικοί και οι νέοι απόφοιτοι παιδαγωγικών τμημάτων και καθηγητικών σχολών (φιλολογοι, φυσικομαθηματικοί, τεφαα κλπ) καθώς μπορούν να διεκδικήσουν με διαφορετικό τρόπο μια μόνιμη θέση διοικητικού στο Δημόσιο χωρίς να χρειάζεται να πάρουν μεταπτυχιακά επί μεταπτυχιακών και σεμινάρια επί σεμιναρίων και να έχουν κάνει το γύρο όλου του Αιγαίου!
  • Για πρώτη φορά στην ιστορία θα έχουμε μαζική συμμετοχή των νέων απόφοιτων των Πανεπιστημίων δηλαδή της ηλιακιακής ομάδας των 22-26!

Οι διορισμοί που θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα χρόνια λοιπόν θα γίνουν μόνο από τον πίνακα των επιτυχόντων!

Πώς και πότε θα κάνετε αίτηση – Όλα τα πτυχία μπορούν να συμμετάσχουν

Μέσα στο Δεκέμβριο θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις συμμετοχής στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Η προκήρυξη αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα!

Οι εξετάσεις θα γίνουν τον Μάρτιο

Το alfavita.gr θα σας ενημερώσει αναλυτικά με όλα τα βήματα για να κάνετε μέσα σε λίγα λεπτά την αίτηση.

alfavita

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας