Κόσμος Περίεργα

Η ψηλότερη γυναίκα στον κόσμο ταξίδεψε πρώτη φορά με αεροπλάνο – «Ξήλωσαν» 6 καθίσματα για να χωρέσει

Έξι καθίσματα της οικονομικής θέσης «ξήλωσε» η Turkish Airlines προκειμένου να ταξιδέψει με αεροπλάνο η ψηλότερη γυναίκα στον κόσμο.

Η Rumeysa Gelgi, με ύψος 2,15 μ. -η οποία πάσχει από το Σύνδρομο Weaver, που μεταξύ άλλων προκαλεί υπερανάπτυξη των οστών, έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, ταξιδεύοντας στο Σαν Φρανσίσκο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η Gelgi ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι της, το οποίο χαρακτήρισε «άψογο (…) από την αρχή μέχρι το τέλος».

Η ψηλότερη γυναίκα του κόσμου, που χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι ή περιπατητήρα για τις μετακινήσεις της, ήταν ξαπλωμένη σε ειδικό φορείο κατά τη διάρκεια της 13ωρης πτήσης.

«Αυτή ήταν η πρώτη μου πτήση, αλλά σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Από εδώ και στο εξής θα είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να πετάω σε διάφορα μέρη του κόσμου με την @turkishairlines», έγραψε. «Ένα ειλικρινές “ευχαριστώ” σε κάθε άτομο που συμμετείχε στο ταξίδι μου».

Η Gelgi ταξίδεψε για να προωθήσει την καριέρα της στην ανάπτυξη λογισμικού και να συνεργαστεί με το Guinness World Records, ανέφερε η MailOnline.

topontiki.gr

banner-article

Ροη ειδήσεων