Κοινωνία

Αλεξανδρούπολη: Νονά άρπαξε με το «έτσι θέλω» το βαφτιστήρι από τους γονείς του και δεν το γυρνάει πίσω

Ο νονός είναι ο «πνευματικός γονιός» του παιδιού. Στην Αλεξανδρούπολη, ωστόσο, μια νονά μπέρδεψε το… «πνευματικός» με το «κανονικός». Με το «έτσι θέλω» άρπαξε το βαφτιστήρι της απο τους κανονικούς της γονείς και αποφάσισε να το υιοθετήσει.

Σύμφωνα με το Star, όλα ξεκίνησαν όταν η νονά μαζί με τις δύο κόρες της προσφέρθηκαν να κρατήσουν το 13 μηνών κοριτσάκι όταν η μητέρα του θα γεννούσε το τέταρτο παιδί της.

Το κοριτσάκι έμεινε κάποιες ημέρες στο σπίτι της νονάς με τους γονείς να δίνουν το «πράσινο» φως, καθώς όπως λένε, της είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη.

Στη συνέχεια, ωστόσο όλα άλλαξαν.

Οι γονείς ανακοίνωσαν ότι θα μετακόμιζαν σε άλλη πόλη και η νονά – άκουσον, άκουσον – αρνήθηκε να επιστρέψει το παιδί.

«Κανονίσαμε με τη νονά της το πρωί με το που θα γυρνούσα εγώ από τη δουλειά μου να περνούσα και να πάρω τη μικρή στις 8 και οι κόρες της νονάς εκείνες σηκωθήκανε και φύγανε. Πήραν το παιδί και έφυγαν! Μας έστειλαν ένα μήνυμα ότι κάτι τους έτυχε και έχουν φύγει» είπε ο πατέρας μιλώντας στο Star.

Στη συνέχεια, ο πατέρας πήγε στην αστυνομία και ότι τους είπε ότι θα τους πήγαιναν το παιδί στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Αντί για το παιδί ήρθε δικαστικός κλητήρας

Οι γονείς περίμεναν το παιδί τους, αλλά όπως είπαν, αντί για παιδί τους ήρθε ένας δικαστικός κλητήρας:

Βρέθηκαν στα δικαστήρια αντιμέτωποι με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για προσωρινή επιμέλεια του κοριτσιού στη νονά και τις κόρες της, γιατί οι γονείς ήταν… ακατάλληλοι.

Οι γονείς του παιδιού έκαναν μήνυση για αρπαγή και εδώ και δύο χρόνια πηγαινοέρχονται στα δικαστήρια για να πάρουν πίσω το παιδί τους.

Όμως η νονά έκανε αίτηση για υιοθεσία του παιδιού κάτι που εξόργισε ακόμα περισσότερο τους γονείς.

«Εγώ δεν το έδωσα για υιοθεσία το παιδί. Ούτε χαρτιά έχω κάνει, ούτε τίποτα. Εγώ τα αγαπάω και τα πέντε το ίδιο! Δεν έχω ξεχωρίσει κανένα παιδί. Όπως έχω τα τέσσερα να έχω και το πέμπτο. Να πάρω το παιδί μου πίσω, δε θέλω τίποτα άλλο. Μόνο το παιδί!» λέει η μητέρα του.

Την περασμένη Τετάρτη στο αρμόδιο δικαστήριο συζητήθηκε η αίτηση υιοθεσίας. Το παιδί προσωρινά μένει στην Αλεξανδρούπολη με τη νονά και τις κόρες της.

 topontiki.gr

banner-article

Ροη ειδήσεων