Νάουσα

Μήνυμα Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς  

«Η σχολική χρονιά ξεκινά σήμερα και μας στέλνει μήνυμα ελπίδας, καθώς σηματοδοτεί ένα καινούριο ξεκίνημα των μαθητών στον συναρπαστικό δρόμο για την κατάκτηση της γνώσης, της δημιουργίας και της προόδου.

 Στον Δήμο Νάουσας με ευθύνη απέναντι στους μαθητές μας, τις οικογένειες τους και τους εκπαιδευτικούς, προχωρήσαμε το προηγούμενο διάστημα σε εργασίες συντήρησης, επισκευής και καλλωπισμού των σχολικών κτιρίων και των αύλειων χώρων, με προτεραιότητα την καθαριότητά τους και την τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας και υγιεινής.

 Ως Δημοτική Αρχή διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την αγαστή συνεργασία μας με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με την Εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας καθώς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, προκειμένου να επιτύχουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την αρτιότερη λειτουργία των σχολείων μας.

 Κοινός στόχος όλων μας είναι να διαμορφώσουμε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον ποιοτικό και ασφαλές, που να παρέχει στους νέους μας όλες τις δυνατότητες, ώστε να ικανοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

 Στις μαθήτριες και τους μαθητές μας, θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς να έχουν μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία και διάθεση για γνώση και πρόοδο.

 Καλή σχολική χρονιά, καλή δύναμη σε όλους!»

banner-article

Ροη ειδήσεων