Βέροια

Ωδείο Φίλιππος Βέροιας: Νέο τμήμα φωνητικής για παιδιά / ενημέρωση για όλες τις δράσεις

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε για το Ωδείο Φίλιππος Βέροιας το οποίο γιορτάζει τα 33 χρόνια λειτουργίας του με δωρεάν εργαστήρια, συναυλίες, παραστάσεις καθώς και νέα τμήματα.
Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις του Ωδείου Φίλιππος από τη σελίδα “Ωδείο Φίλιππος” στο Facecook https://www.facebook.com/odeiophilippos
Το τμήμα φωνητικής “Filippos Glee” για παιδιά δημοτικού είναι ένα νέο οικονομικό πρόγραμμα που μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα παιδιά ηλικίας από 8 και άνω χωρίς να χρειάζεται να ξέρουν μουσική ή να παίζουν κάποιο όργανο. Το τμήμα αυτό, το οποίο λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της Νεφέλης Μπραβάκη, αποτελείται από μία ομάδα νέων ταλαντούχων καθηγητών μουσικής από το τμήμα μουσικής επιστήμης και τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης.
Σε αυτό το τμήμα τα παιδιά μαθαίνουν τις βασικές αρχές ορθοφωνίας και performance καθώς επίσης και μουσική θεωρία και σολφέζ. Μέσα από ομαδικές και ατομικές ασκήσεις τα παιδιά ανακαλύπτουν την τέχνη του τραγουδιού, μαθαίνουν να ελέγχουν τη φωνή τους, την άρθρωσή τους και διαμορφώνουν τη φωνητική τους έκταση και χρώμα. Μέσα από δεκάδες συναυλίες και ηχογραφήσεις τα παιδιά αποκτούν άνεση με την έκθεση στο κοινό, αποκτώντας έτσι προσόντα που μπορούν να τα βοηθήσουν στην καταπολέμηση του άγχους και στην αντιμετώπιση δύσκολων και πιεστικών καταστάσεων στη ζωή τους γενικότερα.
Τα μαθήματα αυτά γίνονται κάθε Σάββατο και ξεκινούν τον Οκτώβριο. Τα παιδιά που επιθυμούν να κάνουν ατομικό μάθημα φωνητικής μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του Ωδείου 23310 67060 για να ενημερωθούν για τα προγράμματα ατομικών μαθημάτων φωνητικής.
Από τον Οκτώβριο θα επαναλειτουργήσει επίσης και το τμήμα φωνητικής εφήβων και ενηλίκων.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στο 23310 67060 ή στείλτε μήνυμα στο filipposglee@gmail.com
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας