Τοπικά

Απ. Βεσυρόπουλος: Στον προγραμματισμό του υπ. Υποδομών η δημοπράτηση της μελέτης για το αρδευτικό έργο “Βεργίνα – Μελίκη – Κυψέλη – Αιγίνιο”

Από το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Ημαθίας Απόστολου Βεσυρόπουλου πήραμε το Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

«Μια σπουδαία και θετική εξέλιξη στον προγραμματισμό του Υπουργείου Υποδομών η δημοπράτηση της μελέτης για το αρδευτικό έργο «Βεργίνα –Μελίκη – Κυψέλη – Αιγίνιο»

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος για το γεγονός ότι στον προγραμματισμό του Υπουργείου Υποδομών έχει ενταχθεί η δημοπράτηση της μελέτης ενός μεγάλου έργου για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και για τους αγρότες της Ημαθίας.

Πρόκειται για το τεράστιας σημασίας εγγειοβελτιωτικό έργο στη δεξιά όχθη του Αλιάκμονα, δηλαδή στις περιοχές Βεργίνα – Μελίκη – Κυψέλη – Αιγίνιο με την κατασκευή δικτύου άρδευσης. Για το συγκεκριμένο έργο, ο κ. Βεσυρόπουλος είχε πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Υποδομών κ. Καραμανλή το προηγούμενο διάστημα.

Σε δήλωση του, ο κ. Βεσυρόπουλος επισημαίνει: «Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Ημαθία, θα δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν καλλιεργητικές εκτάσεις με τους καλύτερους δυνατούς όρους και με μεγάλη προοπτική. Ο Υπουργός Υποδομών από την πρώτη συνάντηση που κάναμε αντιλήφθηκε πόσο σημαντικό είναι αυτό το έργο για την περιοχή μας αλλά και τους αγρότες. Η δημοπράτηση της μελέτης το επόμενο διάστημα ανοίγει το δρόμο για την υλοποίηση του».

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας