Γενικά

Σατανιστές ζητούν να υψωθεί η σημαία τους στο Δημαρχείο της Βοστώνης των ΗΠΑ!

…………………..

Το είδαμε κι αυτό!

Το πόσο η εποχή μας περνάει από τα πιο παράξενα στα πιο επικίνδυνα αποδεικνύεται κι από  δημοσίευμα  του Πρακτορείου Reuters,  που αναφέρει πως σατανιστές ζητούν να ανέβει η σημαία τους στο Δημαρχείο της Βοστώνης, ως αναφαίρετο δικαίωμά τους, αφού διαφορετικά παραβιάζεται  το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου!

Συγκεκριμένα:

Ο «Ναός του Σατανά», που εδρεύει στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης υπέβαλε αίτημα την Τρίτη 3/5 στην υπηρεσία διαχείρισης κτιρίων του δήμου της Βοστώνης, ζητώντας να υψωθεί η σημαία του για την «Εβδομάδα Σατανικής Αναγνώρισης», από τις 23 μέχρι τις 29 Ιουλίου.

Ο «Ναός του Σατανά», που είναι γνωστός και με την ονομασία «Ενωμένη Ομοσπονδία Εκκλησιών», υποστηρίζει ότι προωθεί τη φιλευσπλαχνία και την κατανόηση μεταξύ των ανθρώπων και απορρίπτει την τυραννική εξουσία.

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η Βοστώνη παραβίασε το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου, όταν απέρριψε το αίτημα της χριστιανικής οργάνωσης «Συνταγματική Παράταξη» και του διευθυντή της, Χάρολντ Σάρτλιφ. Ο δήμος από την πλευρά του υποστήριζε ότι η έπαρση μιας σημαίας με σταυρό θα παραβίαζε την Πρώτη Τροπολογία που απαγορεύει στην κυβέρνηση να προωθεί μια συγκεκριμένη θρησκεία. Εκτιμά επίσης ότι αν υποχρεωθεί να επιτρέψει να χρησιμοποιείται το κοντάρι από όλους τους ενδιαφερόμενους, τότε θα μπορούσαν να υψωθούν εκεί λάβαρα που προωθούν τον διχασμό ή τη μισαλλοδοξία, όπως μια σβάστικα ή τα σύμβολα μιας τρομοκρατικής οργάνωσης.

Τελικά τι σημαίνει ελευθερία και ελευθερία του λόγου; Πότε και πώς παραβιάζεται; Δεν παραβιάζεται  σε τόσες και τόσες περιπτώσεις ( ελεύθερη δημοσιογραφία – παράδειγμα Ασάντ) και παραβιάζεται στην άρνηση ανάρτησης της σημαίας των σατανιστών;

Πού πάμε;

far

banner-article

Ροη ειδήσεων