Γενικά

Βέροια – ΔΕΤΟΠΟΚΑ / “Δεν θα πληρώσουμε και την αγάπη μας για σας” γράφει ο Ηλίας Τσέχος

——–

Βέροια! Δ.Ε.ΤΟ.ΠΟ.Κ.Α (Δημοτική Επιχείρηση Τοπικής Πολιτιστικής Κοινωνικής Ανάπτυξης)
” Δεν θα πληρώσουμε και την αγάπη μας για σας ”

Του  Ηλία Τσέχου

Απλά πράματα, δοθείσης ευκαιρίας! Ήταν να παρουσιάσουμε, 11/5/2022 , το εξαίρετο τελευταίο βιβλίο του Γιώργου Σιώμου ” Μικρά Πεζά ” από τις εκδόσεις ”Ενύπνιο” 2021 και η εργασία μου έλεγε: ”Μικρά Πεζά” – Μεγάλα Ποιήματα, στη Δημόσια  Βιβλιοθήκη Βέροιας, των πολλών επαίνων μας.
Ξάφνου, της σήμερον, μαθαίνω, από τον συγγραφέα, πως ακυρώνεται η εκδήλωση! Ρωτώ ποιος είναι ο λόγος και μου απαντά, ευτυχώς, οργισμένα, ζητούν 80 ευρώ, ενώ το φουαγιέ Γραμμάτων και Τεχνών απαιτεί 200-300 ευρουλάκια για το δόσιμο χώρου …
Εμ! Δεν θα πλουτίσεις ποτέ έτσι Βέροια, κάθε Βέροια!!!

Δ.Ε.ΤΟ.ΠΟ.ΚΑ (Δημοτική Επιχείρηση Τοπικής Πολιτιστικής Κοινωνικής Ανάπτυξης), εσύ υποχρεώνεις, μάλλον, τη Δημόσια Βιβλιοθήκη και τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών να ζητούν τα ”προσβλητικά” ποσά, για όσους επιχειρούν αγαστή Κοινωνία. Εύγε!  Χρωστάτε στους δημιουργούς πολλά και στον πολιτισμό τους περισσότερα, κυρίως εσείς της περιφέρειας, της ”άγονης γραμμής” για εμάς!

Κρίμα, Κρίμα, Κρίμα… Εμείς θα αγαπάμε τη ζωή, θα λέμε αντίο με την τέχνη μας στις πάμπτωχες τσέπες σας και στις νεκρές ιδέες σας, Και… τα δημιουργήματά μας ευτυχώς να σας προσβάλλουν ”πολεμώντας”

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας