Κόσμος

“Απεμπλοκή από τον πόλεμο τώρα!”

———

Οι εξελίξεις δεν μας επιτρέπουν διάλειμμα και ανεμελιά. Οι δημοσιογράφοι, εντεταλμένοι υπάλληλοι της κυβερνητικής προπαγάνδας έκπληκτοι ανακοινώνουν τις οργισμένες δηλώσεις της Ζαχάροβας σε βάρος της Ελλάδας. Αγνοούν ή κάνουν πως δεν ακούν τις ανησυχίες, τους φόβους και τις αγωνίες του λαού μας για την εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο της Ουκρανίας;

Παρουσιάζουν ως απόλυτα φυσική την ευθυγράμμιση της κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και των κομμάτων της αντιπολίτευσης ΣΎΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ με τους Νατοϊκούς και Ευρωπαίους ιμπεριαλιστές. Φυσική και επιβεβλημένη η αποστολή όπλων γι αυτούς, που θέτει όμως σε κίνδυνο τα συμφέροντα και της χώρα μας και την ειρήνη στην περιοχή. Φυσική τη μετατροπή της χώρας μας σε αμερικάνικη στρατιωτική βάση – ορμητήριο των Αμερικανών, φυσική την παράδοση των αεροδρομίων, λιμανιών που χρειάζονται για τους επιθετικούς σχεδιασμούς τους.

Τα πράγματα περιπλέκονται επικίνδυνα. Όσο αυξάνονται οι “Καλές υπηρεσίες” στους Αμερικάνους τόσο οι απειλές σε βάρος της χώρας μας θα αυξάνονται. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι επικίνδυνη. Απεμπλοκή τώρα. Ειδάλλως  οι κυβερνητικοί και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια να στείλουν τα παιδιά τους στο σφαγείο του πολέμου.

Ευγενία Καβαλλάρη, μέλος του Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ημαθίας

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας