Βέροια Τοπικά

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ημαθίας σχετικά με την εκδήλωση για τη μητέρα και την πολύτεκνη οικογένεια

———

Την Κυριακή  6 Φεβρουαρίου  2022  στις 7μμ στον ιερό μητροπολιτικό ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας πραγματοποίησε εκδήλωση για την μητέρα και την πολύτεκνη οικογένεια.

Ο π. Νεκτάριος Σαββίδης είχε τον γενικό συντονισμό και αμέσως με την έναρξη της εκδήλωσης  έδωσε το λόγο στον πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ημαθίας κ. Ιωάννη Βελέντζα ο οποίος επεσήμανε το αυτονόητο καθήκον της πολιτείας να συμπαρασταθεί πραγματικά και με θάρρος στην πολύτεκνη μητέρα και στην πολύτεκνη οικογένεια.

Στη συνέχεια επίκαιρους ύμνους έψαλλε ο χορός μοναζουσών από την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Χαλεπίου  και ακολούθησε επίκαιρη ομιλία από τη συγγραφέα κ. Σταματία Πάπιστα-Καραγεωργίου με θέμα «Η γυναίκα στα χρόνια της γενοκτονίας».

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος και βράβευσε  πολύτεκνες μητέρες του νομού μας.

 Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                           Ο  Γ. Γραμματέας

Βελέντζας Ιωάννης                                 Τουμπουλίδης Νικόλαος

banner-article

Ροη ειδήσεων