Αλεξάνδρεια

Κινηματόδρασις: 3 Χριστουγεννιάτικες προβολές ταινιών / το πρόγραμμα

Η Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας «ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ» προσκαλεί τους μικρούς και τους μεγαλύτερους φίλους της σε 3 Χριστουγεννιάτικες προβολές ταινιών γεμάτες από μαγεία και περιπέτεια μέσα στο εορταστικό πνεύμα των ημερών σε μια προσπάθεια του συλλόγου να «στολίσει» με λίγη κινηματογραφική μαγεία την πόλη μας.

Το σίκουελ της Disney Ψυχρά και Ανάποδα 2 (Frozen 2) που έχει αφήσει τους μικρούς φίλους με τις καλύτερες εντυπώσεις χαρίζοντας μοναδικές στιγμές και Το αλογάκι της Γουίνκι  ( Winky’s Horse) μια Ολλανδική παραγωγή από την ταινιοθήκη του Νεανικού Πλάνου που είναι σίγουρο πως θα συγκινήσει σας περιμένουν στο ζεστό , εορταστικό χώρο της ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ (Σοφ. Βενιζέλου 9).

Προκρατήστε τις θέσεις σας  και αφήστε ή συνοδεύστε τους λιλιπούτειους φίλους μας σε ένα μοναδικό κινηματογραφικό ταξίδι.

Ψυχρά και Ανάποδα 2 (Frozen 2)  29/12 & 3/1 6 μ.μ Disney

Γιατί γεννήθηκε η Έλσα με μαγικές δυνάμεις; Τι την περιμένει καθώς ξεκινά για το άγνωστο, στο μαγεμένο δάσος και τις σκοτεινές θάλασσες έξω από τα σύνορα της Αρεντέλλα. Μαζί με την Άννα, τον Σβεν, τον Κριστόφ και φυσικά, τον Όλαφ θα ξεκινήσει να βρει τις απαντήσεις με σκοπό να σώσει το βασίλειο της. Θα τα καταφέρει;

Το αλογάκι της Γουίνκι  (Winky’s Horse) 27/12 6 μ.μ μια ταινία της Mischa Camp, Ολλανδία, 2005, από την Παιδική και Νεανική Ταινιοθήκη του Νεανικού Πλάνου.

Η Γουίνκι, ένα κοριτσάκι ασιατικής καταγωγής, είναι 6 ετών και μόλις μετανάστευσε οικογενειακώς στην Ολλανδία. Οι γονείς της εργάζονται και η ίδια νιώθει πολύ μόνη γιατί δεν γνωρίζει τη γλώσσα της νέας χώρας που ήρθε να ζήσει. Πιάνει, τότε, φιλία με ένα πόνι, αλλά όταν αυτό πεθαίνει, η Γουίνκι αποφασίζει πως θέλει ένα δικό της άλογο! Αυτό, όμως, δεν είναι τόσο εύκολο…Καθώς πλησιάζει η γιορτή του Αϊ Νικόλα, ζητά τη βοήθειά του. Θα πάνε, άραγε, όλα καλά;

Είσοδος 3 ευρώ

Οι γονείς μπορούν να συνοδεύουν τα παιδιά αν το επιθυμούν.

Είσοδος παιδιών κάτω των 12 ετών  με επίδειξη self test.

Είσοδος ενηλίκων με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Χρήση μάσκες καθ όλη την διάρκεια των προβολών.

Προκράτηση θέσεων στο mail kinimatodrasis@gmail.com ή στο 6948759620

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας