Βέροια

Επίσκεψη στο ΚΗΦ της “Πρωτοβουλίας για το Παιδί” στελεχών της ΕΛΑΣ

——-

Την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, επισκέφτηκαν το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και στήριξης οικογένειας (ΚΗΦ) της Πρωτοβουλίας για το Παιδί η κυρία Σοφία Γαϊτανίδου, Αστυνομική Υποδιεθυντής, Διευθυντής της Σχολής μετεκπαίδευσης-επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος και ο κύριος Βάϊος Γούναρης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Β΄ Υποδιευθυντής της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας.

Τους επισκέπτες υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος, η Διευθύντρια της Δομής κ. Ολυμπία Πητσιάβα, ο Υπεύθυνος Εθελοντισμού και Επικοινωνίας κ. Κοσμάς Παπαχρήστου και ο Κοινωνικός Λειτουργός κ. Μιλτιάδης Μελιόπουλος, που είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν για το συντελούμενο σε αυτήν έργο και να αναφερθούν σε προβλήματα από την κοινωνική πραγματικότητα, κοινού ενδιαφέροντος, ενώ επαναβεβαιώθηκε η καλή και εποικοδομητική συνεργασία που διακρίνει τις σχέσεις των δύο μερών.

Η κ. Γαϊτανίδου και ο κ. Γούναρης παρέδωσαν στο ΚΗΦ τρόφιμα και εφόδια, σε μία χειρονομία δηλωτική του πνεύματος των ημερών και του κοινωνικού προσώπου της ΕΛΑΣ.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Πρωτοβουλία για το Παιδί ευχαριστούν θερμά τα στελέχη της ΕΛΑΣ τόσο για το ενδιαφέρον τους όσο και για την προσφορά τους και εύχονται σε αυτούς και στους οικείους τους καλά Χριστούγεννα, με υγεία και χαρά!

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας