Κορωνοϊός Τοπικά

Ημαθία: Έχασε μάνα και αδελφή από κορονοϊό – καταγγέλλει τον πνευματικό τους

……………..

Με διαφορά λίγων εβδομάδων μάνα και κόρη, από χωριό της Ημαθίας, το Ζερβοχώρι, πέθαναν από επιπλοκές του κορονοϊού, με τον γιο της οικογένειας να ξεσπά κατά του πνευματικού τους, που τους έλεγε να μην κάνουν το εμβόλιο κατά της Covid-19.

.
Έχασε μάνα και αδελφή από κορονοϊό και καταγγέλλει τον πνευματικό τους: «Τις έστειλε στον άλλο κόσμο» «Γιατί ήρθαν στο σπίτι και ούρλιαζαν και τσίριζαν “γιατί έφυγες;”… Τι έφυγε; Εσύ έβαλες το χέρι σου να τη στείλεις στον άλλο κόσμο», λέει ο γιος οργισμένος για τον χαμό της μητέρας του, που φοβόταν να κάνει το εμβόλιο κατά της Covid-19 και ακολουθούσε τις «συμβουλές» του πνευματικού της να μην εμβολιαστεί.
.
Με διαφορά λίγων εβδομάδων μάνα και κόρη, από χωριό της Ημαθίας, πέθαναν από επιπλοκές του κορονοϊού, με τον γιο της οικογένειας να ξεσπά κατά του πνευματικού τους, που τους έλεγε να μην κάνουν το εμβόλιο κατά της Covid-19.
.
«Προσπαθούσα, εδώ και κοντά έναν χρόνο, να πείσω τη μητέρα μου να κάνει το εμβόλιο, αλλά η μητέρα μου φοβόταν στην αρχή. Συμβουλεύθηκε τον πνευματικό της και ο πνευματικός της τής λέει “τέκνο μου, μην το κάνεις, δεν υπάρχει λόγος… Θεός υπάρχει, αν γίνει κάτι, ο Αγιος Λουκάς θα έρθει…”», περιέγραψε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο Γεώργιος Διαμαντίδης.
.
Όπως λέει, μεγάλο μέρος των κάτοικων στο Ζερβοχώρι δεν έχει εμβολιαστεί, παρά το γεγονός ότι αρκετοί συγχωριανοί τους έχουν χάσει τη μάχη για τη ζωή. «Κακία έχω», πρόσθεσε οργισμένος για τον χαμό τη μητέρας του στα 60 της χρόνια, «γιατί αυτά τα άτομα που πέρασαν από τη μαμά μου, που ήρθαν στο σπίτι και ούρλιαζαν και τσίριζαν “γιατί έφυγες;”… Τι “έφυγε”; Εσύ έβαλες το χέρι σου να τη στείλεις στον άλλο κόσμο. Γιατί να το κάνεις αυτό;
.
Όλο το χωριό κλαίει, τόσα άτομα που ξέρουν τη μαμά μου, πόσο καλή ήταν, πόσο έξυπνη… Γιατί ήταν τόσο ευκολόπιστη;».
.
banner-article

Ροη ειδήσεων