Βέροια Εκδηλώσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου / τα θέματα ημερήσιας διάταξης

——

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν.4555/2018 και τροποποιήθηκε από τα άρθρα 177 και 184 του ν.4635/2019 και το άρθρο 10 του ν.4674/2020, του άρθρου 67 του ν. 4830/2021 και της υπ’ αριθ. 643/24-9-2021 εγκυκλίου του Υπ. Εσωτερικών, σας καλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει: α) διά ζώσης στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46 και β) με τηλεδιάσκεψη (με χρήση της τεχνολογίας του epresence (www.epresence.gov.gr), στις 20-12-2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

 

ΘΕΜΑ 1ο : Επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης
ΘΕΜΑ 2ο : Επί πρότασης του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» Παύλου Παυλίδη για τη διατύπωση απόψεων σχετικά με τη λειτουργία της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων της Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας
ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση ή μη καθορισμού ετήσιας επιχορήγησης του Δημοτικού Ιδρύματος «Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «Θεανώ Ζωγιοπούλου» Δήμου Βέροιας, για το έτος 2022
ΘΕΜΑ 4ο : Έγκριση ή μη καθορισμού του ύψους των εξόδων παράστασης του   Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Δ/κού Συμβουλίου του Ν.Π. με την επωνυμία «Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «Θεανώ Ζωγιοπούλου»
ΘΕΜΑ 5ο : Έγκριση ή μη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων
ΘΕΜΑ 6ο : Έκφραση γνώμης του Δ.Σ για την παραχώρηση από την ΠΕ Ημαθίας τμήματος του υπ’ αριθ 1147ζ αγροτεμαχίου της Κοινότητας Πατρίδας σε ιδιώτη.
ΘΕΜΑ 7ο : Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ), ειδών παντοπωλείου και λοιπών προϊόντων και υπηρεσιών της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας-Πολιτισμού
ΘΕΜΑ 8ο : Ορισμός υπαλλήλου της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου και του αναπληρωτή του, ως χρήστης της διαδικτυακής εφαρμογής της Τράπεζας της Ελλάδας.
ΘΕΜΑ 9ο : Ορισμός δύο δημοτικών συμβούλων με τους αναπληρωτές τους στην επιτροπή διενέργειας δημοπρασιών του άρθρου 201 του Ν.3463/06 (Κ.Δ.Κ.).
ΘΕΜΑ 10ο : Ορισμός ενός συμβούλου και του οικείου Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας με τους αναπληρωτές τους, στην επιτροπή καθορισμού τιμήματος των προς εκποίηση δημοτικών ακινήτων
ΘΕΜΑ 11ο : Έγκριση ή μη παράτασης του χρόνου υλοτομίας των δημοτικών αλσών για την καταπολέμηση προσβολών από φλοιοφάγα έντομα.
ΘΕΜΑ 12ο : Επί αιτήματος της εταιρίας «Πατσίκας Εκδοτική» για την παραχώρηση χρήσης δημοτικού χώρου.

 

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. με φυσική παρουσία παρευρίσκονται δημοτικοί σύμβουλοι που είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο, οι οποίοι οφείλουν να επιδεικνύουν τα σχετικά πιστοποιητικά στον Πρόεδρο του Δ.Σ. πριν την έναρξη της συνεδρίασης, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων (απόσταση ενάμισι μέτρου μεταξύ των παρευρισκομένων, αναλογία ενός ατόμου ανά πέντε τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού).

Με τηλεδιάσκεψη (με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr) συμμετέχουν οι αιρετοί που δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις φυσικής παρουσίας ή δεν επιθυμούν να έχουν φυσική παρουσία στον χώρο της συνεδρίασης, εκπρόσωποι φορέων,  πολίτες και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι:

Α) Οφείλουν να ενημερώσουν τον Πρόεδρο του Δ.Σ. μέχρι την Παρασκευή 17/12/2021 και ώρα 13:00 για τον τρόπο συμμετοχής τους στη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Β) Που δεν επιθυμούν να έχουν φυσική παρουσία στον χώρο της συνεδρίασης, οφείλουν να προσέλθουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, εντός τριάντα (30) λεπτών από την έναρξη της μυστικής ψηφοφορίας του πρώτου θέματος  της ημερήσιας διάταξης, για να παράσχουν την ψήφο τους.

Εκπρόσωποι φορέων, πολίτες κι εκπρόσωποι Μ.Μ.Ε. δύνανται να συμμετέχουν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη κατόπιν επικοινωνίας με τη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου (τηλ. 2331350529, 2331350597), μέχρι την Παρασκευή 17/12/2021.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για όλους τους πολίτες θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το επίσημο κανάλι του Δήμου Βέροιας στο YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCzMw_dKHDI9RbdOfhTxiO4w)

 

 

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 

 

 

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΥΡΙΝΟΣ

 

 

 

banner-article

Ροη ειδήσεων