Βέροια

Ευχαριστήριο ΚΕΜΑΕΔ για όσους βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα η παράσταση στον Χώρο Τεχνών

———-

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός  Σύλλογος Φίλων   Κέντρου Μέριμνας Ατόμων  Ειδικών Δεξιοτήτων του Δήμου  Βέροιας ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα η παράστασή μας στον Χώρο Τεχνών Βέροιας την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 με τίτλο «Τραγούδια για τη Λεβεντιά».

Την Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας για την παραχώρηση της αίθουσας, και τον Πρόεδρό της κύριο Ρίζο προσωπικά για την άψογη συνεργασία. Την ΕΡΤ3 για την προβολή ως χορηγός επικοινωνίας. Την κυρία Ελένη Αναγνώστου που είχε την επιμέλεια όλης της παράστασης. Την κυρία Μελίνα Παπαδοπούλου για τις χορογραφίες της Παράστασης αλλά και τις εθελόντριες της σχολής της που χόρεψαν μαζί με τα παιδιά μας. Το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας που μας τίμησε με την παρουσία του. Τη χορωδία του Π.Σ. Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ». Τους συμμετέχοντες τραγουδιστικά: Γιάννης Βαϊδης, Ανθή Καλαϊτζίδου, Ελίζα Κοτρίδου, Πάτερ Μακάριος Λιακόπουλος, Δέσποινα Χατζόγλου, Γιώργος Σαλαπασίδης. Τους ανθρώπους που έκαναν την ανάγνωση κειμένων με την καθοδήγηση του Κώστα Αποστολίδη, Κοντού Χαρά, Κορυφίδης Λευτέρης, Μανιόπουλος Αθανάσιος.

Ευχαριστούμε επίσης για την παρουσία τους: τον Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κύριο Παντελεήμονα με τα φωτισμένα λόγια του, τον Υπουργό Οικονομικών κύριο Απόστολο Βεσυρόπουλο που μας ενημέρωσε για όλα τα θετικά βήματα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός για τα ΑμΕΑ, τους Βουλευτές ΝΔ Ημαθίας Λάζαρο Τσαβδαρίδη και Τάσο Μπαρτζώκα που είναι πάντα δίπλα μας, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κύριο Χρήστο Μήττα και τους Περιφερειακούς Συμβούλους, Τον Δήμαρχο Βέροιας κύριο Κώστα Βοργιαζίδη και τον Αντιδημάρχο κύριο Αλέξανδρο Τσαχουρίδη, τον εκπρόσωπο του Στρατηγού Β Σώματος, τον Πρόεδρο της Ευξείνου Λέσχης κύριο Τομπουλίδη, την Πρόεδρο των Καρκινοπαθών κυρία Ψωμιάδου, την Πρόεδρο του Ομίλου Προστασίας Άπορου Παιδιού κυρία Γαλλίκα, την εκπρόσωπο του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας κυρία Ελισάβετ Γεωργάκαρου, το μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας κύριο Γιώργο Χατζόγλου, την καλή μας φίλη και σύζυγο του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κυρία Καλαϊτζίδου Όλγα, την μοναδική Λίνα Τουπεκτσή, τις εθελόντριες του Κέντρου Μαρίνα Ρωσσάκη και Θωμαή Στιόκα, και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τέλος ευχόμαστε η νέα χρονιά να μας βρει όλους υγιείς, δοτικούς και δημιουργικούς.

Η Εθελόντρια  Διευθύντρια και Πρόεδρος του Συλλόγου

Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου Μελίνα

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας